šťastná rybka

Štart seriálu Šťastná rybka bol najsledovanejším nespravodajským programom dňa

Televízia JOJ včera odvysielala premiéru svojho nového seriálu Šťastná rybka, ktorý mal dosah na viac ako pol milióna divákov starších ako 12 rokov. Po spravodajských reláciách bol seriál TOP programom dňa v univerzálnej aj komerčnej cieľovej skupine.

TV JOJ pokračuje vo vysielaní premiérovej pôvodnej tvorby aj v letnej sezóne. Pre svojich divákov pripravila nový úsmevný príbeh o životnej výhre v hlavnej úlohe s Ľubošom Kostelným, od tvorcov mimoriadne úspešného rodinného seriálu Prázdniny.

​Úvodnú epizódu seriálu Šťastná rybka si včera nenechalo ujsť až 351-tisíc divákov, pričom dosah mala až na 546-tisíc divákov (AvRch v CS 12+). Seriál dosiahol ako líder slovenského trhu 7,6 % sledovanosť a 19,4 % podiel, na Markíze zaznamenal Utajený šéf len 13,5 % podiel. Šťastná rybka bola včera večer prvou voľbou aj pre mladších divákov v CS 12-54, keď mu na predbehnutie konkurencie
stačila 5,1 % sledovanosť a 17,8 % trhový podiel. Najviac diváčok si seriál pri premiére našiel v CS 45-54, kde dosiahol 10,6 %  sledovanosť a nadpriemerný podiel na trhu, až 25,0 %.

Seriál Šťastná rybka bude TV JOJ vysielať každý utorok o 20:35 hod. a diváci nájdu vždy novú epizódu 7 dní vopred na JOJ play.