nemocnica-2022_header

Nemocnica bola opäť neporaziteľná

Televízia JOJ bola aj včera trhovým lídrom v hlavnom vysielacom čase. Najsledovanejším nespravodajským programom štvrtka bol seriál Nemocnica, ktorého každú epizódu si fanúšikovia nenechajú ujsť a má stabilne dosah na viac ako pol milióna divákov.

TV JOJ si včera prvenstvo na slovenskom trhu vyslúžila v rámci univerzálneho publika v hlavnom vysielacom čase so 7,5 % sledovanosťou a 20,6 % trhovým podielom.

TOP nespravodajským programom štvrtka bola Nemocnica, ktorá si stabilne drží svoju silnú pozíciu najsledovanejšieho seriálu TV JOJ, pričom aj jej piata premiérová epizóda tejto sezóny mala dosah na viac ako pol milióna divákov, konkrétne až na 529-tisíc (AvRch v CS 12+)! Seriálový hit dosiahol včera ako prvá voľba divákov sledovanosť 8,6 % a 21,6 % podiel na trhu. Konkurenčný seriál Výnimočná Nikol na Markíze zaznamenal len 16,7 % podiel.

Najviac diváčok mala Nemocnica aj včera v CS 45-54, s 11,6 % sledovanosťou a nadpriemerným podielom 25,2 %, muži v rovnakej cieľovej skupine dosiahli 7,4 % sledovanosť.

Zo spravodajských relácií JOJky boli včera najsledovanejšie Noviny TV JOJ s 9,0 % ratingom a 24,8 % podielom na trhu. Najlepšie počasie bolo lídrom trhu s 8,6 % sledovanosťou a 22,4 % podielom.