[multi] Nemocnica 4119

Nemocnica aj Bez servítky včera s rekordom, Kriminálka Kraj lídrom trhu v stredu

Diváci v stredu aj vo štvrtok uprednostnili program TV JOJ pred konkurenčnou ponukou. Trhovou jednotkou bola predvčerom Kriminálka Kraj, Nemocnica aj Bez servítky včera prvenstvo oslávili rekordnými výkonmi.

JOJ Group bola vo sviatočný štvrtok 15. septembra trhovou jednotkou v hlavnom vysielacom čase s 11,8 % sledovanosťou a 29,9 % podielom v rámci univerzálneho publika. TV JOJ si prvenstvo vyslúžila s 8,2 % ratingom a 20,8 % podielom na trhu.

V stredu 14. septembra večer si najviac divákov z ponuky nespravodajských programov na trhu vybralo seriál Kriminálka Kraj na JOJke, ktorý mal dosah na 446-tisíc divákov (AvRch 12+) a dosiahol 6,6 % rating a 17,1 % share. Najsilnejšími cieľovými skupinami kriminálky boli tento týždeň ženy v CS 45-54 s 10,3 % sledovanosťou a muži v rovnakej CS so 7,6 % ratingom.

Najsledovanejším nespravodajským programom štvrtka bol už tradične seriál Nemocnica, ktorý si včera pozrel dosiaľ najvyšší počet divákov v tejto sezóne. Nemocnica mala dosah až na 577-tisíc divákov (AvRch v CS 12+) a dosiahla rekord s 9,9 % sledovanosťou a podielom 24,0 %. Konkurenčný seriál Výnimočná Nikol na Markíze zaznamenal len 16,9 % podiel. Siedma premiérová epizóda Nemocnice tejto jesene mala najviac diváčok v cieľovej skupine 45-54 s 10,4 % sledovanosťou a 21,1 % trhovým podielom.

Lídrom podvečerného trhu bola za uplynulé dva dni bezkonkurenčne súťažná show Bez servítky na JOJke, ktorá si vo sviatočný štvrtok takisto pripísala rekordné výsledky od štartu jesennej sezóny. S takmer 300-tisíc divákmi si vyslúžila 6,4 % sledovanosť a 21,4 % podiel. S diváčkami v CS 35-44 dosiahla až 7,2 % sledovanosť a vysoko nadpriemerný podiel na trhu, až 27,6 %.