JOJ 24 Logo

JOJ Group predstavuje novú stanicu JOJ 24 vo svojom portfóliu

Skupina JOJ ohlásila spustenie novej spravodajskej televízie JOJ 24 už o pár týždňov. K dispozícii bude pre divákov zdarma u všetkých operátorov aj v DVB-T.

Televízia JOJ dlhodobo prináša v porovnaní s konkurenciou svojim divákom najväčšie množstvo spravodajského obsahu, pričom  spravodajstvo je jedným z jej hlavných pilierov. Televízia má skvelý spravodajský tím spolu s produkciou a technickým zázemím, ktoré patrí k najstabilnejším na slovenskom trhu. Okrem toho jej sieť regionálnych spravodajcov je najširšia spomedzi všetkých slovenských
televíznych staníc, ktoré prinášajú spravodajstvo. Spoločenské i svetové dianie uplynulých rokov poukazuje na potrebu plnohodnotnej spravodajskej televízie na našom trhu. Preto dlhodobo vytvárame koncept spravodajskej televízie, ktorú už čoskoro ponúkneme našim divákom.

Spravodajská televízia JOJ 24 pribudne do portfólia JOJ Group ako ôsma slovenská stanica a bude, tak ako ostatné televízie skupiny, dostupná celej populácii Slovenska. Plnoformátová televízia JOJ 24 bude vysielať najmä spravodajské relácie, no ponúkne aj publicistiku a politickú diskusiu.

Televízia JOJ 24 vzniká pod vedením riaditeľa spravodajstva a programu Rolanda Kubinu. Šéfredaktorom televízie sa stal dlhoročný redaktor a moderátor televízie JOJ Dárius Haraksin. Tvárami JOJ 24 sú skúsení a vzdelaní profesionáli, ktorí pôsobia dlhé roky v televíznom spravodajstve. V moderátorských stoličkách uvidíte napríklad Hanu Zavřelovú Gallovú, Adama Zavřela, Petra Petrusa, Máriu
Ȍlvedyovú, Júliu Zelenkovú, Hanu Liptákovú, Bruna Cibereja, Martinu Štefánkovú, Samuela Migaľa, Alenu Stračiakovú, Pavla Michalku, Ivetu Krupovú, Michala Farkašovského, Stanku Kováčik, Jána Mečiara, Ivana Jandu a ďalších.

Tím JOJ 24 sme ale doplnili aj mladými a dravými redaktormi, ktorí veľmi efektívne pracujú so sociálnymi sieťami. Za všetkých spomenieme Lenku Ježovú, Klaudiu Malovcovú, Luciu Nagyovú, skúseného zahraničného spravodajcu Jakuba Mittera a ďalších.

„Spravodajská stanica je náš dlhodobý projekt, na vývoji ktorého sme pracovali mesiace. Teraz môžem povedať, že som nadmieru spokojný s verziou, ktorú divákom ponúkame a veríme, že budeme ich prvou voľbou v poskytovaní komplexných, spoľahlivých a vždy overených spravodajských informácií,“ hovorí Roland Kubina, riaditeľ spravodajstva a programu TV JOJ.

„Rovnako ako naša televízia, aj ja som oslávil 20 rokov pôsobenia v JOJke nielen ako redaktor v spravodajskom tíme. O to viac sa teším, že som pri zrode novej spravodajskej televízie a verím, že spolu s kolegami budeme divákom denne prinášať objektívne, overené, aktuálne, užitočné a dôležité informácie,“ povedal Dárius Haraksin, šéfredaktor JOJ 24.

Filozofiou spravodajskej televízie JOJ 24 je ponúknuť divákom objektívne spravodajstvo z overených zdrojov.

V programovej štruktúre JOJ 24 sa so Správami 24 budú striedať ďalšie pravidelné relácie. Počas celého dňa ponúkneme divákom aktuálne spravodajstvo a vysielanie naživo z dôležitých tlačových konferencií a politických a spoločenských udalostí. Novinkou budú denné Udalosti o 17:00 a Udalosti o 22:00, ktoré tvoria pevné piliere vo vysielacom dni. Každý pracovný deň ponúkneme Analýzy 24 od
18:00 - diskusnú reláciu, v ktorej sa budú moderátori venovať témam rezonujúcim v aktuálnom týždni. V utorky v tom istom čase dostanú priestor Analýzy Na hrane s moderátorkou Janou Krescanko Dibákovou, ktorú doteraz jej fanúšikovia mohli sledovať na webe a sociálnej sieti.

V týždennej frekvencii prinesieme divákom relácie Spektrum 24 zo sveta vedy a výskumu, ktorú bude moderovať Ján Mečiar, Svet 24 o rôznych zaujímavostiach s Hanou Zavřelovou Gallovou, hodinovú reláciu Topstar Plus, ktorá ponúkne divákom zaujímavosti zo šoubiznisu a reláciu 24 minút, ktorá zhrnie a okomentuje najdôležitejšie politické udalosti uplynulého týždňa. Vo štvrtok večer sa na JOJ 24 usídli renomovaná politická diskusia s Janou Krescanko Dibákovou Na hrane, ktorú bude vysielať rovnako aj TV JOJ. Každý večer o 20.35 dostane vo vysielaní JOJ 24 priestor dokumentárny film. Vo vysielaní JOJ 24 sa objaví premiéra obľúbenej relácie Sedem s moderátorkou Elenou Vacvalovou a známymi glosátormi. Podcast 24, ktorý vysielame na webe už niekoľko mesiacov a ktorý prináša rozhovory s odborníkmi z rôznych politických, diplomatických či spoločenských oblastí, okrem webu dostane priestor aj na televíznych obrazovkách JOJ 24.

Nová spravodajská televízia JOJ 24 bude v ponuke u operátorov Skylink, Freesat, Slovak Telekom, Digi Slovakia, Towercom, Antik, Satro, Martico, DSI Data a u ďalších.

Informácie z prvej ruky dvadsaťštyri hodín, sedem dní v týždni.
Objektívne spravodajstvo z overených zdrojov.