nemocnica-2022b_header

Nemocnica TOP nespravodajským programom štvrtka!

Seriál Nemocnica si diváci vo štvrtok opäť nenechali ujsť, stal sa tak najsledovanejším nespravodajským programom dňa. Spomedzi televíznej ponuky diváci uprednostnili KRIMI a NOVINY TV JOJ, úspešná bola aj kuchárska denná reality šou Bez servítky.

JOJ Group bola vo štvrtok 22. septembra lídrom trhu v hlavnom vysielacom čase s 11,7 % sledovanosťou a podielom 30,3 %. Televízia JOJ včera zaznamenala v prime time sledovanosť 8,7 % a 22,5 % podiel.

Mimoriadne obľúbený seriál Nemocnica pritiahol divákov k obrazovkám aj vo štvrtok. Včerajšia časť sa stala TOP nespravodajským programom dňa so sledovanosťou 9,5 % a podielom 23,0 %.

Vo štvrtok diváci uprednostnili pred konkurenciou spravodajstvo televízie JOJ. KRIMI dosiahli sledovanosť 9,3 % a podiel 27,0 %. NOVINY TV JOJ zaznamenali sledovanosť 10,3 % a podiel 27,2 % a stali sa tak TOP programom dňa. Diváci nevynechali ani Šport (sledovanosť 7,0 %, podiel 17,8 %).

V skvelých číslach sledovanosti pokračuje aj kuchárska denná reality šou Bez servítky. V stredu dosiahla sledovanosť 6,3 % a podiel 22,7 %. Včera zaznamenala od začiatku novej sezóny rekordnú 6,9 % sledovanosť a 25,7 % podiel v cieľovej skupine 12+. Rekordy padali aj v cieľovej skupine 12-54 (sledovanosť 5,1 %, podiel 29,3 %). Včerajšia epizóda vyhrala v takmer všetkých cieľových skupinách.