JOJ24_logo

Nová spravodajská televízia JOJ 24 odštartovala svoje vysielanie

Nová televízia skupiny JOJ odštartovala v nedeľu 2. októbra 2022 o 19:00. K dispozícii je pre všetkých divákov zdarma v ponuke operátorov aj v DVB-T.

Spravodajská televízia JOJ 24 pribudla do portfólia JOJ Group ako ôsma slovenská stanica a začala vysielať včera o 19:00. Počas svojho prvého vysielania porazila konkurenčnú spravodajskú televíziu v prime time so sledovanosťou 0,7 %. Diváci na novej stanici nájdu najmä spravodajské relácie, no ponúkne aj publicistiku a politickú diskusiu, či v premiére reláciu Sedem s Eňou Vacvalovou a známymi glosátormi.

Filozofiou spravodajskej televízie JOJ 24 je ponúknuť divákom objektívne spravodajstvo z overených zdrojov

V programovej štruktúre televízie JOJ 24 od dnešného dňa okrem pravidelných relácií ponúkneme divákom aj sériu predvolebných diskusií s kandidátmi na župana. Dnes o 20:35 začíname s diskusiou v Trnavskom kraji. Spolu prinesieme na JOJ 24 osem diskusií, jednu z každého kraja. Okrem toho sa počas celého, tzv. Župného dňa, spájame každú hodinu naživo s moderátorom, ktorý je priamo na námestí v konkrétnom krajskom meste a vedie rozhovory s občanmi o tom, čo ich v danom meste trápi a zaujíma, zároveň predstaví odborníkov z rôznych oblastí spoločenského života. Župné dni a diskusie prinesieme z týchto miest – Trnava (3.10.), Nitra (5.10.), Prešov (10.10.), Žilina (12.10.), Banská Bystrica (17.10.), Trenčín (19.10.), Košice (24.10.), Bratislava (26.10.).

Nová spravodajská televízia JOJ 24 bude v ponuke u operátorov Skylink, Freesat, Slovak Telekom, Digi Slovakia, Towercom, Antik, Satro, Martico, DSI Data a v najbližších dňoch už aj u UPC.

Objektívne spravodajstvo z overených zdrojov.