popoluška

Nórska Popoluška s bezkonkurenčne najvyššou sledovanosťou v prime-time, Bez servítky s novým rekordom

Vianočnú klasiku sa televízia JOJ rozhodla podať v novom šate, a to nórskou verziou legendárnej rozprávky Boženy Němcovej Tri oriešky pre Popolušku. Diváci boli nadšení! Zabodovala u nich aj šou Bez servítky, ktorá dosiahla vlastný rekord v sezóne.

Štvrtkový prime-time opäť patril TV JOJ, a to nielen vďaka mimoriadne obľúbenej šou Bez servítky, ale aj vďaka novinke – nórskej rozprávke Tri oriešky pre Popolušku. A zdá sa, že nielen Nóri ju milujú, pretože sledovanosť dosiahla 13,3 % a 31,6 % podiel (CS 12+). Nórska Popoluška bodovala so sledovanosťou 11,8 % a podielom na trhu 35,8 % aj v cieľovej skupine 12-54. Zvíťazila tak nad konkurenčným seriálom Chatári, ktorý dosiahol podiel v CS 12+ 9,0 % a v CS 12-54 9,7 %.

Zo spravodajských programov na obrazovkách TV JOJ sa vo štvrtok darilo aj relácii Krimi so sledovanosťou 10,3 % a podielom na trhu 24,9 %.

Mimoriadne úspešný štvrtkový podvečer patril aj kuchárskej dennej šou Bez servítky, ktorá opäť prekonala svoj rekord sledovanosti. V CS 12+ dosiahla sledovanosť 9,0 % a podiel 25,6 %, a svoje víťazstvo nad konkurenciou potvrdila aj v cieľovej skupine 12-54, kde získala sledovanosť 6,5 % a podiel 26,1 %.