Tomáš a Diana

Nový seriál Tomáš a Diana bol včera najsledovanejším programom

Televízia JOJ včera odvysielala prvé dve epizódy svojho najnovšieho seriálu Tomáš a Diana, ktorý si slovenskí diváci rozhodne nenechali ujsť. Premiéra seriálu sa stala absolútnym TOP programom mladšieho publika a tiež najsledovanejším nespravodajským programom v univerzálnej cieľovke.

Až viac ako 600-tisíc divákov oslovila včera premiéra seriálu Tomáš a Diana, ktorý bude TV JOJ vysielať každú stredu po dve epizódy. Štart seriálu dosiahol trhové prvenstvo, diváci ho uprednostnili pred konkurenciou a pripísal si až 9,5 % sledovanosť a 22,8 % podiel v CS 12+. V mladšom publiku sa seriál stal TOP programom dňa s 8,1 % sledovanosťou a 26,8 % podielom na trhu.

Vtipné skeče z partnerského života v excelentnom podaní Diany Mórovej a Tomáša Maštalíra sa divákom postarali o skvelú zábavu. Najsilnejším bol seriál včera v ženskej cieľovke 45-54 so sledovanosťou až 14,0 % a pri diváčkach vo veku 35 až 44 rokov s 12,6 % sledovanosťou. Celkovo ženská časť univerzálneho publika dosiahla 11,8 % sledovanosť a diváčky v CS 12-54 rating 10,8 %.

V rebríčku TOP programov JOJky včera druhé miesto obsadilo Najlepšie počasie s 9,4 % sledovanosťou a 24,7 % podielom, Noviny TV JOJ boli tretie s 9,0 % ratingom a 25,3 % podielom.