Joj Šport

Viac športu počas víkendu s JOJ Šport PLUS!

Streamovacia služba JOJ play už počas tohto víkendu prinesie priaznivcom športu nádielku ich obľúbených programov. Online kanál JOJ Šport PLUS počas soboty a nedele naživo odvysiela volejbalový zápas a zápas amerického futbalu.

Okrem lineárnej stanice JOJ Šport bude na JOJ play dostupná tento víkend aj doplnková virtuálna stanica JOJ Šport PLUS. Táto stanica je dostupná divákom JOJ play vtedy, keď ponúkame rozšírenú ponuku zápasov a podujatí, v dôsledku čoho dochádza k časovému prelínaniu sa jednotlivých programov. Prinášame JOJ Šport PLUS, aby športovým fanúšikom ani tento víkend nič neuniklo a mohli si pohodlne vybrať svoj obľúbený program.

Už túto sobotu o 15:50 si budete môcť na spomínanej bonusovej stanici vychutnať volejbalový zápas, v ktorom sa proti sebe postavia český a slovenský tím Zlatej Európskej ligy mužov. Nedeľa na JOJ Šport PLUS štartuje o 14:55 zápasom amerického futbalu Snapbacks Ligy, kde o víťazstvo zabojujú Ostrava Steelers a Vysočina Gladiators.

JOJ Šport PLUS je nespoplatneným kanálom streamovacej služby JOJ play, divákom je teda dostupný aj vo verzii FREE. Po registrácii ju nájdete na domovskej stránke JOJ play.