Čo prezradia o nich oči?

Karin Haydu je vytrvalá, Štefan Skrúcaný citlivý a Zuzana Vačková tajomná.

„Niektoré charakteristiky platia na 90 percent, u iných na 70 a u niekoho zase na 100 percent,“ prezradila odborníčka na neverbálnu komunikáciu Oľga Škvareninová. Pohľad do očí niektorých celebrít vypovie mnoho, u iných má len čiastočný význam. Hnedooká Karin Haydu potvrdzuje charakteristiku, že je ambiciózna a vytrvalá: „Aj som behávala vytrvalostné behy.“ Tvrdenie, že je v láske nestála, však vylučuje. „Nikdy som s tým problém nemala,“ objasňuje.

Modrookým zástupcom v slovenskom šoubiznise je Štefan Skrúcaný. Podľa charakteristiky by sa nemal veľmi zaoberať svojou kariérou  a mal by byť citlivý. „Ja celkom som, aj keď to možno zvonku tak nevyzerá,“ prezrádza o sebe predstaviteľ Fedora zo seriálu Panelák. Prvoradá je pre nich láska a rodina. „Hovorí sa o nich, že sú to najvernejší partneri,“ dopĺňa aj Oľga Škvareninová. „Mal som vždy iba dlhodobé vzťahy,“ hovorí Števo.

„Neviem, či som tajomná,“ hovorí na margo charakteristiky zelenookých ľudí herečka Zuzana Vačková. V prípade, že sú single, radi flirtujú, v opačnom prípade však ľúbia naplno a majú zvýšené posteľové nároky. „Neviem to posúdiť, lebo neviem, aké nároky majú ostatní,“ zasmiala sa na záver seriálová Alica z Paneláku.