Týmto trom ľuďom uhádli naši chlapci presný vek! Koľko by ste im tipovali vy?

Niekedy sa naozaj darí!

Juraj s Rasťom majú za sebou v súťaži Uhádni môj vek pomerne turbulentné momenty. V stredu sa im nešťastne „podarilo“ spadnúť až na nulu a chlapci museli obetovať bonusy, aby v hre pokračovali aj naďalej.

Juraja to značne zasiahol a včera ste si mohli všimnúť, že mu po poslednom kole nebolo veľmi do reči. Aj v našom videu nahnevane konštatoval, že „všetko bolo zlé, naozaj všetko“. Dnes je však nový deň a učiteľ z Galanty a bankár zo Svidníka začali úplne novú hru, ktorá im minimálne z pohľadu bonusov mimoriadne vyšla. Chlapci trafili do čierneho až trikrát, keď uhádli najskôr vek Michalovi v druhom kole.

Potom prišla Helena, ktorá vyzerala naozaj mlado a mohla našich hádačov zmiasť, no indícia v podobe piesne od skupiny Alphaville vyčarila Jurajovi úsmev na perách. Keďže je to jeho obľúbená kapela, vedel presne, v ktorom roku daná pieseň vznikla a tak sa chlapci mohli opäť tešiť z päťdesiat eurového bonusu.

Do tretice sa im podarilo uhádnuť vek pani Dagmar, ktorej najskôr tipovali o pár rokov menej, no indícia ich naviedla na správnu cestu.

Aj keď títo traja ľudia na svoj vek vôbec nevyzerali, chlapcom sa podarilo trafiť presne. 

Ako sa bude Jurajovi a Rasťovi dariť vo finále po troch získaných bonusoch sledujte už dnes o 15:55 na JOJke.

Ivan Bobošík

Ivan Bobošík

Viac článkov od autora

HLÁŠKYZ RELÁCIE