Uhorčík pod paľbou kritiky svojich hôrnych chlapcov: Vzbura v zbojníckej družine!

Zbojnícka grupina sa po veľmi úspešnom prepade nepochopiteľne vzbúri a začne svojho lídra kritizovať. Čo sa im tak znepáči a podarí sa Uhorčíkovi chlapcov upratať a utíšiť?

Zbojnícka družina pod vedením Tomáša Uhorčíka sa jedného dňa rozhodla, že začne zbíjať. Vynaliezavý manažér vymyslel skvelú stratégiu, ktorú s ostatnými zbojníkmi piloval dovtedy, kým nebola dokonalá. Výsledkom boli prepady, z ktorých malo panstvo nielen strach, ale aj umelecký zážitok. Zbíjanie totiž musí mať štýl a šmrnc. Zbojníckej grupine sa teda začalo v zbíjaní nesmierne dariť. No nič netrvá večne a v základnom tábore sa objavil prvý problém.

Hôrni chlapci sa po poslednom prepade vzbúrili proti Uhorčíkovej „šachovej taktike“. Hoci to bola naozaj grandiózna víťazná partia, nestretla sa s pochopením. Juraj Jánošík, Hrajnoha aj Slotovčík svojho lídra skritizovali pod čiernu zem a rozpútali puč. Pridal sa k nim aj Rapčík a nič k tomu nepovedali len Ilčík a Hendikepčík. Podarí sa Uhorčíkovi chlapcov skrotiť a opäť ich namotivovať na zbíjanie panstva?

Sledujte komediálny seriál Uhorčík už dnes o 20:35 na JOJke!

Tagy: Uhorčík