Zbojníci z Uhorčíka zamaskovaní na nepoznanie: Z ich nových prevlekov pôjdete do kolien!

Zbojnícka družina pod vedením Tomáša Uhorčíka začala prepadávať s novou taktikou. Šachová metóda sa osvedčila a tak sa rozhodli, že ju využijú aj na plese grófa Somlónyiho v zámku. Ako sa však dostať do paláca tak, aby ich neodhalili? No jedine v prevlekoch!

Vynaliezavý manažér zbojníckej družiny, Tomáš Uhorčík, vymyslel skvelú stratégiu, ktorá by im mala pomôcť pri každom prepade kočov a vozov grófa Somlónyiho. Šachová taktika im zaručila niekoľko grandióznych víťazných partií a tak si povedali, že v nej budú pokračovať. Z hľadiska zbíjania sa ako veľmi výnosný javil ples v zámku, ktorý usporiadal gróf Somlónyi. V civile by sa však naň nikdy nedostali a tak vymysleli skvelý plán.

Tesne pred plesom na pokyn Brigity prepadli koč s plesovými šatami. Zbojníci si ich na seba obliekli a vybrali sa do zámku v prevlekoch. Pompézne zdobené šaty a trblietavé masky zmenili hôrnych chlapcov na nepoznanie a tak niet divu, že ich do poslednej chvíle nikto neprekukol. Vyjde im táto taktika alebo sa nájde niekto, kto ich plány zmarí?

Sledujte komediálny seriál Uhorčík už dnes o 20:35 na JOJke!

Fotky hlavných hrdinov v plesových šatách nájdete v galérii:

Tagy: Uhorčík