Najväčšie zákulisné pikošky z nakrúcania: Toto ste o Siedmom nebi netušili!

S novou sériou štartujeme už v nedeľu!

Komplikovaný stav v rodine, strata práce, zákerné choroby, ktoré často prepuknú zo dňa na deň, veľké finančné problémy či patálie s byrokraciou. To všetko sú ťažké životné situácie, do ktorých sa môže dostať každý z nás. Bez ohľadu na to, či sa to udeje vlastným pričinením alebo zhodou okolností, faktom je, že ľudia v núdzi si zaslúžia pomoc. Práve preto už pred tromi vznikla relácia V siedmom nebi, ktorá doposiaľ podala pomocnú ruku desiatkam rodín, ktoré boli na konci so silami a už nevedeli ako ďalej. Keďže pomoci nikdy nie je málo, obľúbená relácia sa opäť vrátila na obrazovky televízie JOJ so svojou piatou sériou. Diváci sa môžu opäť tešiť na veľmi silné príbehy, splnené sny a veľkú pomoc. V súvislosti so štartom novej série sme si pre vás pripravili niekoľko zákulisných informácií z nakrúcania relácie.

1. Na nakrúcaní sa podieľa dokopy 50-členný štáb, ktorý má na starosti nakrúcanie jednotlivých príbehov a štúdiových častí.

2. V rámci nakrúcania jednej série sa vypije okolo 77 litrov kávy a najmenej 100 litrov čistej vody.

3. Na nakrúcaní štúdiových častí v rámci jednej série sa zúčastní viac než 1000 ľudí v publiku

Zdroj: TV JOJ

4. Počas nakrúcania jednej série sa precestuje autami viac než 75 tisíc kilometrov. Pomáhalo sa však aj na lodi, v lietadle či vo vrtuľníku. Najvyšším položeným miestom, na ktorom sa Siedme nebo nakrúcalo, bol Lomnický štít. 

5. Len počas minulej série sa nakrúcalo v desiatich štátoch – Turecko, Rusko, Belgicko, Egypt, Izrael, Španielsko, Grécko, Rakúsko, Dánsko a Spojené štáty americké.

6. Azda najnetradičnejším snom, ktorý sa nám podarilo splniť, bolo vyplatenie dlhu ťažko chorého pacienta v poisťovni, aby sa dostal na zoznam čakateľov na transplantáciu.

Sledujte reláciu V siedmom nebi už v nedeľu o 20:35 na JOJke!

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora