Najsilnejšie príbehy zo Siedmeho neba: Tieto osudy vás najviac chytili za srdce!

Aktuálna séria vašej obľúbenej relácie bola plná strastiplných osudov.

Obľúbená relácia V siedmom nebi má za sebou poslednú epizódu aktuálnej série. Počas štrnástich častí sme vám priniesli desiatky mimoriadne emotívnych a dojímavých ľudských osudov a príbehov, z ktorých mnohé otriasli celým Slovenskom a verejnou mienkou. Prinášame vám desať tých, ktoré vás chytili za srdce najviac.

Astrid
Školáčka Astrid žila úplne normálny život tak ako všetci jej rovesníci. A potom zo dňa na deň prišiel obrovský zlom. Počas autonehody opatrovateliek vracajúcich sa z Rakúska vyhaslo osem ľudských životov. Medzi nimi bola aj mama spomínanej študentky, Katka, ktorá mala o pár dní oslavovať narodeniny. Astrid plánovala, že jej v rámci narodeninovej oslavy zaspieva obľúbenú pieseň Bohemian Rhapsody od kapely Queen. Žiaľ, dievčina to už nestihla. Skladbu jej však poslala do neba, keď ju zaspievala v štúdiu Siedmeho neba. Z jej precíteného spevu behal mráz po chrbte doslova všetkým.

Zdroj: TV JOJ

Matúš a jeho mydielka pre bračeka
V siedmom nebi sme všetci spoznali aj 10-ročného Matúška, ktorý už niekoľko rokov doma ručne vyrába mydielka s hračkami. Výťažok z ich predaja potom dáva svojim rodičom, ktorí za získané peniaze kupujú plienky pre staršieho syna s ťažkou formou detskej mozgovej obrny. Matúš je naozajstný hrdina a napriek svojmu veku je to veľký človek, ktorý sa namiesto hier venuje takejto úžasnej činnosti.

Anjelik Veronika
Veronika bola človekom, akých sa na tejto planéte nenarodí veľa. Rozdávala veľa lásky, pozitívnej energie, nádeje a radosti. Bola takým veľkým slniečkom. To všetko aj napriek tomu, že dlhodobo bojovala s rakovinou. No stále verila v zázrak. A všetci sme verili spolu s ňou. Veronika bola veľmi statočná a dúfala do poslednej chvíle. No žiaľ, choroba bola silnejšia a ona svoj boj o život prehrala. Odpočívaj v pokoji, Veronika!

Zdroj: TV JOJ

Vojna medzi matkou a dcérami
Mimoriadne smutný a nespravodlivý bol aj osud rodiny, v ktorej pod vplyvom rôznych udalostí dcéry absolútne zanevreli na svoju mamu a odmietali s ňou mať akýkoľvek kontakt. Dokonca ju nevedeli ani nazvať slovom Mama. Tesne po nakrúcaní štúdiovej časti Siedmeho neba sa však čosi zlomilo v mladšej dcére Lucke. Tá prekonala strach a svojej matke sa konečne ozvala. Ostáva dúfať, že sa k stretnutiu odhodlá aj staršia dcéra. A, že nikto a nič opäť nenaruší vidinu zaslúženej idylky...

Zdroj: TV JOJ

Juraj a Ego
Mladý, len 21-ročný muž Juraj vyzeral na prvý pohľad úplne rovnako ako jeho rovesníci. V skutočnosti bol však pre neho každý jeden deň trápením. Odmalička mal totiž vážne problémy so srdiečkom. Tie dočasne vyriešila transplantácia. Po piatich rokoch prišla opäť tvrdá rana. Jurajovi počas minulého leta na vyšetreniach zistili, že srdce nepracuje správne a znovu musel byť hospitalizovaný. Do Jurkovho života vstúpilo Siedme nebo presne v čase jeho narodenín. Naším darčekom pre neho bol súkromný koncert jeho obľúbeného rapera Ega. Ešte väčším darčekom bol však telefonát, v ktorom mu oznámili, že majú pre neho vhodného darcu srdca. Hoci Jurko bojoval zo všetkých síl, operácie sa už nedočkal...

Zdroj: TV JOJ

Veľký príbeh lásky
Príbeh Lucie a Mira bol na jednej strane krásny, pretože v ňom šlo o obrovskú a nehynúcu partnerskú lásku. Na druhej strane bol dramatický a strhujúci, pretože mladé dievča bojovalo o život. Kvôli rakovine musela ísť Lucia na operáciu. Keď sa však prebudila z narkózy, zažila najstrašnejší moment, aký môže človek zažiť. Zistila totiž, že počas operácie jej amputovali celú pravú nohu. Mladej žene sa doslova zrútil svet. Chuť do života si zachovala azda len vďaka partnerovi Mirovi, ktorý ju po tejto udalosti začal milovať možno ešte viac, než dovtedy. Ich príbeh lásky sa spečatil v našom televíznom štúdiu, kde si povedali svoje sladké áno.

Zdroj: TV JOJ

Youtuber Mako
Mladý youtuber Mako sa stal V siedmom nebi akýmsi fenoménom a hrdinom. Chlapec si tvrdošijne ide za svojimi cieľmi, aj keď má na prvý pohľad hendikep. Má totiž vrodenú lámavosť kostí, v dôsledku ktorej je pripútaný na invalidný vozík. Mako však svoju diagnózu vôbec neberie tragicky, práve naopak. Je veľmi veselý, spontánny a bláznivý. Vďaka všetkým jeho superlatívom a zábavným videám sa Makovi podarilo získať na YouTube okolo 8 tisíc odberateľov. Po odvysielaní Siedmeho neba a publikovaní videí so Sajfom a s prezidentom Andrejom Kiskom sa tento počet zvýšil na úžasných 60 tisíc! A tam sa to rozhodne neskončilo. Po veľkonočnej časti Siedmeho neba počet jeho followerov stúpol nad 100 tisíc.

Tánička a jej mrazivý zážitok
Tánička zo Stráňavy pri Žiline má len dvanásť rokov, no už má viac skúseností s nemocnicami, operáciami a bolesťou než niekoľkí dospelí ľudia. Narodila sa s vážnym fyzickým postihnutím, v dôsledku ktorého meria len 98 centimetrov a pripútaná je na invalidný vozík. Od narodenia má za sebou dovedna 17 operácií. Prvú absolvovala len deväť dní po narodení. Z jednej nemocnice tak prakticky putovala hneď do druhej. Posledná operácia, ktorú podstúpila, trvala až osem hodín. Počas nej sa stalo niečo, z čoho až mrazí. Zažila totiž klinickú smrť a „zážitky“ z druhého brehu si reálne pamätá. Jej rozprávanie bolo veľmi silné.

Zdroj: TV JOJ

Downík Maťo a Nasťa Kuzminová
Maťko sa narodil s downovým syndrómom. Hoci je u neho na prvý pohľad zrejmé, aké má postihnutie, hneď ako prehovorí, nič ho neodlišuje od ostatných ľudí. Má svoje koníčky, žije naplno, darí sa mu. Zo všetkého najviac miluje šport, ktorý je jeho životom. Dokonca odmalička sám lyžuje. Preto nie je prekvapením, že je veľkým fanúšikom našej biatlonistky Naste Kuzminovej. Maťkovým snom bolo stretnúť sa s touto fantastickou športovkyňou ešte pred jej odchodom na olympiádu a Siedme nebo mu to splnilo. Martin pricestoval za Nasťou do talianskych dolomitov, kde sa pripravovala. A to nie sám. Nesprevádzal ho nikto iný ako moderátorka športových novín Lenka Čviriková Hriadelová.

Zdroj: TV JOJ

Izabelka, Norika a Lucka Barmošová
Sestrám Norike a Izabelke umreli obaja rodičia a to v priebehu troch týždňov. Ich životy sa tak mihnutím oka radikálne zmenili. Keďže Norika nechcela dopustiť, aby jej malá sestrička Izabelka skončila v detskom domove, osvojila si ju. Lenže ani tým sa ich trápenie neskončilo.  Žiaľ zo straty milovaných rodičov, stres a strach sa podpísali aj na jej zdraví. Norike totiž diagnostikovali rakovinu štítnej žľazy. Pred nástupom na drastickú liečbu sa jej oporou stala jej obľúbená moderátorka Lucka Barmošová, ktorá im nielenže splnila ich sny, ale sa aj ukázala tak, ako sme ju doposiaľ nepoznali.

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora