Nasľubovala hory-doly, má podmienku, no v terore pokračuje: Aha, čo Timea vyvádza!

Nešťastná Zuzana je už bezmocná...

Príbeh sestier Zuzany a Lucie je ako vystrihnutý z filmu. Mladé ženy totiž už niekoľko mesiacov neprestajne šikanuje a terorizuje cudzia žena. Timea začala sestrám vypisovať výhražné esemesky a správy po tom, čo jej Zuzana povedala, že ju kontaktuje jej manžel. Keďže Timea bola presvedčená o tom, že Zuzana jej chce rozbiť manželstvo, začala ju šialene šikanovať. Vyhrážala sa jej zabitím a v nenávistných správach nešetrila ani sestrinho malého synčeka. Nešťastná Zuzana si nevedela dať rady a tak o pomoc poprosila Siedme nebo.

Timea v relácii nasľubovala hory-doly a všetko oľutovala. Zdroj: TV JOJ

Timea sa pred kamerami za všetko ospravedlnila, všetko oľutovala a prisahala, že už sestry kontaktovať nebude. No podľa všetkého sa zdá, že to boli len reči. Hoci nasľubovala hory-doly a na krku má podmienku, s terorom pokračuje. „Momentálne je to v takej situácii, že neviem, či má nejaké stavy alebo potrebu sa vysmievať, tak raz za mesiac mi napíše vulgárne správy. Pouráža mi tam celú rodinu. Je to v štádiu, že ja to radšej nečítam, keď vidím, že to je od nej. Lebo ona si vytvorí profil s mojím menom, môjmu priateľovi ukradne profilovú fotku a tak mi píše. Takže, aj to už vo väčšine len prekopírujem a nechávam si to ako dôkaz. Už nemám ani silu ísť na políciu, lebo viem, že to nikam nevedie,“ vzdychla si Zuzana. „Toto sme nepochopili, že ona má zákaz kontaktu a ona nás aj tak kontaktovala. Policajt povedal, že teda spíšeme trestné oznámenie. Ale nič sa nepohlo. Ona dostala kvôli sestre podmienku a ona ju porušila,“ skonštatovala.

Teror sa dokonca vyhrotil až tak, že sa na YouTube objavilo video s vulgárnym a hanlivým textom, v ktorom figurujú Zuzanine súkromné fotky. Podľa popisu pri videu by autorom mala byť práve spomínaná Timea. Či to naozaj urobila ona a čo tým sleduje, nevedno. Isté však je, že Timeu v šikane nezastavila ani podmienka, ani verejný prísľub v televízii. Až čas ukáže, aký koniec bude mať tento príbeh.

Sledujte reláciu V siedmom nebi každú nedeľu o 20:35 na JOJke!

 

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora