Skvelá správa pre fanúšikov Siedmeho neba: Nakrúcame nové časti, pozrite si PRVÉ fotky!

Obľúbená rodinná relácia V siedmom nebi je už neodmysliteľnou súčasťou našej vysielacej štruktúry. Prostredníctvom televíznych obrazoviek sme už za niekoľko rokov zaklopali na dvere mnohých úžasných hrdinov. Chodíme tam, kde je potrebné pomôcť a budeme v tom pokračovať!

Vážne zdravotné problémy, finančná núdza, rodinné nezhody či len skrátka nepriazeň osudu. To všetko sú životné úskalia, do ktorých sa môže dostať naozaj každý z nás. Sú to však situácie, keď si človek často nedokáže pomôcť sám a potrebuje pomocnú ruku. Tú sme za niekoľko rokov existencie relácie V siedmom nebi podali už v stovkách rodín. A budeme v tom pokračovať. Na jar sme odvysielali posledné nové časti a potom si tvorcovia spolu so štábom a moderátorom Vilom Rozborilom konečne užili zaslúžený oddych po roku náročnej práce. Odpočívanie sa však skončilo a všetci sa už naplno vrhli na prípravy novej série. Svedčí o tom aj status a fotka, ktoré na svojom profile na Facebooku nechal samotný Vilo. Rovno už aj predstavil prvých účinkujúcich. Paľo je 12 rokov po autonehode, pri ktorej prišiel o zrak. Sekunda a zrazu totálna tma na celý život. Začal športovať, začal behávať. Chápete? Nevidiaci behá o dušu spasenú. Jeho snom je odbehnúť maratón. A tomu teda verte, že to s ním do jesene natrénujeme, držte palce. Siedme nebo pokračuje!,“ napísal Vilo.

V7N Vilo nove pribehy Zdroj: archív V.R.

Hoci Siedme nebo sme už začali nakrúcať, ľudí v núdzi je, žiaľ, stále veľa. Ak poznáte niekoho, kto si zaslúži pomoc, kto bojuje so svojím osudom ako hrdina, alebo niekoho, kto sa ocitol v problémoch, neváhajte a hneď nám napíšte! Posunutím kontaktu na ľudí v zlej životnej situácii môžete svojím kúskom pomôcť aj vy. Ďakujeme!

Príbehy môžete posielať prostredníctvom prihlasovacieho formulára, ktorý nájdete na tomto linku.

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora