Nehoda mu zmenila život a pripútala ho na vozík: Nad vodou ho drží láska ako z filmu!

Keď sa povie, že láska je najsilnejším citom a dokáže prekonať všetko, znie to ako klišé. No zaľúbenci Nikola a Martin vedia, že je to naozaj pravda. Ich vzájomná láska im pomáha prežiť ťažké chvíle.

Martin bol prototypom muža, ktorý je hlavou rodiny. Nielenže bol milujúcim partnerom a skvelým otcom, ale zároveň bol aj živiteľom domácnosti, zručným majstrom a kutilom. V máji 2018 sa to v priebehu niekoľkých sekúnd radikálne zmenilo.Celý život bol môj koníček les a vetrieska. Aj ich opravujem… To je moje. A stala sa mi osudnou,“ začal svoje rozprávanie o tragédii, ktorá sa vtedy stala. V záhrade ho totiž zrazila jeho vlastná vetrieska. „Rozoberal som ju a zem sa prepadla. Šmykla sa a zlomila mi stavce. Ostal som ochrnutý,“ vzdychol si muž, ktorý ostal pripútaný na invalidný vozík a odkázaný na pomoc svojej rodiny. Žena jeho života, Nikola, musela na seba všetko prevziať, pričom na ňu ostali aj všetky mužské práce. Silu jej dodáva láska k mužovi a k ich dvom deťom – Martinke a Karinke. „Niekedy je toho naozaj veľa a myslím si, že to už nezvládnem. Ale myslím hlavne na deti a aj na Maťa, že to musíme dať. Sú také dni, ale potom sa zamyslím a idem ďalej. Že to musím dať, lebo nie je v podstate na výber, keď chceme, aby tato znovu chodil,“ skonštatovala Nikola.

Fakt, že nie je sebestačný a žena s dcérkami sa o neho musia starať, je pre Martina veľmi bolestivý. „Najhoršie je, že už nemôžem robiť a starať sa o ne. Ona sa musí o nich starať,“ trápi sa Martin. Ešte viac ho však bolí to, že si ženu svojho života nemôže vziať za manželku. Dôvod je veľmi jednoduchý. Zákony sú totiž nastavené tak, že ak by sa zosobášili, rodina by stratila nárok na asistenčný príspevok, ktorý veľmi potrebujú. Bez neho by to finančne neutiahli.Milujem ju nadovšetko. Ona je na nezaplatenie. Neviem, či by som inú takú ženu našiel. To aj pánbožko asi chcel, aby som takú ženu mal. Možno iná žena by v takom veku, jak je ona, povedala dovidenia,“ skonštatoval. O to viac verí, že sa mu jedného dňa podarí postaviť na nohy. Chce, aby Nikola bola jeho zákonitou manželkou. Nuž, a kým sa tak stane oficiálne, Siedme nebo im tento sen splní zatiaľ aspoň neoficiálne. A to romantickou svadbou v Central Parku v New Yorku!

Nenechajte si ujsť tento dojímavý príbeh už dnes V siedmom nebi o 20:35 na JOJke!