Radostná správa od Števky, ktorá prišla o milovanú dcérku: S manželom čakáme bábätko!

Život Števky a Tea poznačila tragédia, keď im pred rokom umrela na vážnu diagnózu ich milovaná dcérka Adelka. Dodržali ročný smútok a veria, že teraz sa môže začať nová a šťastnejšia etapa v ich životoch. Po uzavretí manželstva majú ďalšiu skvelú správu!

Keď sa Adelka narodila, mala Števka len šestnásť rokov. Tehotenstvo pred rodičmi tajila do poslednej chvíle. Bála sa, čo jej povedia na to, že sa stane mamou v tínedžerskom veku. Hoci začala s mamičkovskými povinnosťami veľmi skoro, nikdy to neoľutovala a vždy to vnímala ako najkrajšie obdobie vo svojom živote. Keď neskôr stretla Tea, ktorý je jej životnou láskou, ich život vyzeral byť dokonalý. Lenže v roku 2014 sa to celé zrútilo ako domček z karát. Adelke diagnostikovali vážnu chorobu, pri ktorej jej začala ubúdať biela mozgová hmota. Následky boli hororové a jej stav mal zrazu rýchly spád. Postupne jej odchádzala chôdza, motorika, vnímanie až napokon ostala v bdelej kóme. Adelka bojovala zo všetkých síl, ale svoj boj o život na konci októbra vo veku deväť rokov a deväť mesiacov prehrala.

Napriek obrovskej bolesti sa však Števka musela so stratou zmieriť. Veľmi jej v tom pomohla viera. Niet preto divu, že ich snom bolo zapáliť ich anjelikovi sviečku na svätom mieste – priamo vo Vatikáne. Siedme nebo im tento sen splnilo a okrem toho im pomohlo vystrojiť svadbu, po ktorej tak veľmi túžili. Mladomanželia verili, že sa v ich živote konečne začína šťastnejšie obdobie. A podľa všetkého to tak aj naozaj je. Podarilo sa nám zistiť, že Števka a Teo čakajú bábätko! „Zatiaľ sme to ešte nechceli dávať úplne na povrch, ale veríme a dúfame, že všetko bude dobré. Ale áno, sme v očakávaní. Je to radosť, ale aj obavy. Ale v prvom rade radosť,“ povedali s úsmevom zaľúbenci.

Rodinke držíme palce a želáme veľa zdravia!