Siedme nebo štartuje už v nedeľu: Pozrite si ochutnávku z novej série v emotívnom videu!

Obľúbená relácia V siedmom nebi už niekoľko rokov prináša nádej do osudom ťažko skúšaných rodín. Pomáhame všade tam, kde je to nutné a pomáhame tým, ktorí si sami nedokážu pomôcť. Aj v novej sérii uvidíme množstvo krásnych príbehov, ktoré dokazujú, že rodina, zdravie a odhodlanie sú azda tými najdôležitejšími zložkami života.

Obľúbená relácia V siedmom nebi sa po niekoľkých mesiacoch opäť vracia na televízne obrazovky. Program, ktorý podáva pomocnú ruku tým, ktorí to najviac potrebujú, prichádza s novými časťami vždy koncom roka v slávnostnom období tesne pred adventom. V čase, v ktorom naše srdcia túžia po rodinnom krbe, vzájomnej láske a pomoci. Aj najnovšia séria Siedmeho neba prinesie množstvo silných príbehov, ktoré nenechajú nikoho chladným a vyvolajú hlboké emócie.

Každé splnenie sna či zlepšenie životnej situácie sa V siedmom nebi začína zaklopaním moderátora Vila Rozborila na dvere. Zároveň, všetky ťažké osudy sa odohrávajú za zatvorenými dverami a vylepšiť ich môže len ich otvorenie. Otvorenie dverí totiž V siedmom nebi znamená nádej, ktorú potrebuje každý, obzvlášť v tejto zložitej dobe. Práve otvorené dvere boli preto akýmsi symbolom kampane, ktorej súčasťou je aj nádherné a emotívne video, ktoré zverejnil práve moderátor Vilo Rozboril. Naozaj krásne a silné situácie Siedmeho neba, aktuálnej série, ktorú začíname vysielať už túto nedeľu. Pozrite si, naozaj stojí za to,“ napísal k videu, ktoré je akousi ochutnávkou toho, čo nás v novej sérii čaká.

https://www.facebook.com/watch/?v=925843604616349

Sledujte obľúbené V siedmom nebi už v nedeľu o 20:35 na JOJke!