Emotívne slová Števky a Tea o ich vymodlenom dieťatku: Synček nám bol zoslaný zhora!

Často sa hovorí, že náhody neexistujú. Aj manželia Števka a Teo zo Siedmeho neba veria, že je to pravda. Práve v ich životoch sa totiž udial zázrak, ktorý len ťažko logicky a racionálne vysvetliť.

Sympatickí manželia Števka a Teo, ktorých dobre poznáte z obľúbenej relácie V siedmom nebi, si v živote prežili veľa smutných chvíľ. Pred dvomi rokmi totiž prehrala niekoľkoročný boj s vážnou chorobou Števkina dcérka Adelka. Napriek obrovskej bolesti sa však Števka musela so stratou zmieriť. Veľmi jej v tom pomohla viera a životný partner Teo, ktorý ju veľmi podržal. Šťastnejšie obdobie v ich životoch však začalo romantickými zásnubami a následnou svadbou v Ríme, ktoré pre nich usporiadalo Siedme nebo. Práve vo večnom meste sa stalo niečo, čo si veľmi želali a za čo sa modlili. Bolo im dopriate vytúžené dieťatko a smútok tak v ich životoch konečne vystriedala radosť. Je to pre mňa asi ten najkrajší pocit. Hlavne preto, že je to zdravé dieťatko. Som šťastná,“ povedala Števka pre joj.sk o synčekovi Leovi, ktorý je „dieťaťom Siedmeho neba“, keďže bol počatý práve počas svadobnej noci.

V7N Vilo a Leo Zo Števkinho a Teovho šťastia sa nesmierne teší aj samotný moderátor Siedmeho neba Vilo Rozboril. Zdroj: TV JOJ

Že sa to udialo práve cez ich pobyt v Ríme a vo Vatikáne, vnímajú manželia ako symboliku. Práve na tomto mieste sa totiž akoby navždy rozlúčili s Adelkou. Určite je to pre nás taká symbolika. Ako keby bol zhora zoslaný,“ myslí si Teo. Rozkošný synček Leo rastie ako z vody a každý deň im robí obrovskú radosť. Rodičia sa zhodli na tom, že aktuálne prežívajú najkrajšie obdobie v ich životoch. Malý poslúcha. Je to zlaté dieťa. Teda zatiaľ. Dúfajme, že mu to vydrží,“ dodala Števka s úsmevom.

Rodinke želáme veľa šťastia a ešte viac krásnych spoločných zážitkov!