Zdravotný stav Sebinka zo Siedmeho neba je veľmi vážny: Pomôžte zachrániť jeho život!

Diváci Siedmeho neba si určite veľmi dobre pamätajú rozkošného Sebinka, ktorý od narodenia bojuje s ťažkou a vzácnou diagnózou. Jeho stav je mimoriadne vážny a jediným riešením je extrémne drahá operácia v Amerike. Tú si však jeho rodina nemôže dovoliť. Preto sa obrátili s prosbou o pomoc na dobrých ľudí!

Sebinko je dieťa ako všetky ostatné - chce sa hrať, zažívať zábavu a dobrodružstvá. Má to však háčik. V dôsledku vzácnej a vážnej choroby je pre neho každý deň doslova bojom o život. Rozkošný chlapček strávil za bránami nemocnice takmer väčšinu svojho života. Pre vážnu diagnózu niekoľkokrát do dňa odpadáva a rodičia ho musia oživovať.Sebi má atypickú diagnózu. Vieme, že je to porucha, kde nezávisle od seba mu zlyháva dýchanie, srdiečko. Sebastián sa proste hrá a z ničoho nič padne na zem. Nastane strata vedomia, on odpadne a prestane dýchať,“ povedala mama Mirka pred rokom V siedmom nebi. O synčeka sa musia z manželom starať 24/7, pretože ak by pri ňom nikto nebol pri zástave dýchania, mohlo by ho to stáť život. V maličkom hrdielku má pre zjednodušenie starostlivosti v krízových situáciách dokonca zavedenú tracheostomickú kanylu.

Na celej situácii je najhoršie to, že žiadny lekár im nepovie povedať, aké sú prognózy do budúcnosti. Hrozí mu dusenie za plného vedomia alebo to, že bude celý život pripojený na lôžku na umelú pľúcnu ventiláciu. Jediným riešením sú operácie v Bostone, no tie stoja až 800 000,- eur, čo si rodina nemôže dovoliť. Pri zákroku by v Amerike Sebinkovi implantovali stimulátor na dýchanie, čo by mu mohlo zachrániť život. Rodičia sa preto s prosbou o pomoc obrátili na dobrých ľudí a veria, že sa nám spoločnými silami podarí tohto usmievavého drobca zachrániť. Každé poslané euro totiž pre chlapčeka znamená nádej na voľný nádych. V menej tejto rodinky všetkým ďakujeme!

Prispieť Sebinkovi na operáciu môžete na toto číslo účtu: SK8909000000005175830228 alebo tak môžete urobiť prostredníctvom stránky ĽudiaĽuďom:

Sebinko Zdroj: Ludia Ludom