Smutná správa zo Siedmeho neba: COVID navždy rozdelil týchto milujúcich manželov!

Diváci obľúbenej relácie Vila Rozborila si určite spomínajú na milujúcich manželov Veroniku a Štefana, ktorých najväčším snom bol sobáš v kostole. Bok po boku žili oddaní jeden druhému viac než 50 rokov, no príbeh ich lásky navždy ukončil koronavírus.

Veronika a Štefan z dedinky Dubovany medzi Piešťanmi a Trnavou boli manželmi 56 rokov, no ich najväčším snom bola paradoxne svadba. Obaja boli silne veriaci a túžili si svoje áno povedať aj pred Bohom, vtedajší režim im to však vzhľadom na jeho povolanie vojaka nedovoľoval. Túto túžbu im splnilo až Siedme nebo, vďaka ktorému svoju lásku spečatili tak, ako si to želá každý kresťan.

Ich šťastie ale navždy prekazil koronavírus. Pamätáte si na tento krásny pár Štefka a Veroniku, čo sme im robili cirkevný sobáš V siedmom nebi? Boli nádherní a šťastní. Števo bol na kyslíku kvôli vážnym problémom s pľúcami. Vravel mi, ako mu je ľúto, že tu bude musieť zanechať svoju milovanú manželku. Stal sa opak. Veronika pred pár dňami zomrela, mnohé nasvedčuje tomu, že práve na Covid. Ale. Covid má so svojimi chorými pľúcami aj Števo. Ale Števo bojuje. Už ho dokonca presunuli z jisky na normálne oddelenie. Števo, posielame veľa síl a modlitieb. Drž sa, kamarát,“ napísal smutnú správu na svojom Facebooku moderátor Siedmeho neba Vilo Rozboril.

Pozostalým vyjadrujeme úprimnú sústrasť!