Začali sme nakrúcať novú šou Vila Rozborila: Vieme, o čo pôjde v jedinečnom Dome snov!

V týchto dňoch sme pre vás začali pripravovať úplne novú šou s názvom Dom snov, ktorá vzniká pod taktovkou ostrieľaného moderátora Vila Rozborila. Ten nám v rozhovore prezradil, aký princíp bude mať táto šou a o čo v nej pôjde!

Pred pár týždňami sa začal moderátor Vilo Rozboril prostredníctvom televíznej upútavky prihovárať všetkým zaľúbeným párom s výzvou, aby sa prihlásili do šou, ktorá môže zmeniť ich životy. Ide o úplne nový projekt Dom snov, v rámci ktorého sa súťaživé páriky „pobijú“ o svoje vlastné bývanie. V týchto dňoch sme spustili nakrúcanie a na jednom z prvých dní na pľaci Vilo prezradil, o čo v šou Dom snov vlastne pôjde. Ja to poviem kvôli divákom takto. Bude to mať niečo z Vilomenín, to znamená, že to bude jemne bláznivé a hravé. Bude to súťaž mladých zaľúbených párov o ten Dom snov. Ale, keď hovorím o mladých a zaľúbených pároch, samozrejme, nebude chýbať také niečo ako požiadanie o ruku, svadby... Tým pádom to bude mať niečo možno aj zo Siedmeho neba v takej romantickej polohe,“ povedal pre joj.sk.

Nápad na šou, v ktorej môžu ľudia vyhrať vlastné bývanie, prišla v predvianočnom období na základe obľúbenej relácie V siedmom nebi. V poslednej adventnej epizóde totiž podvedená rodina získala doposiaľ najväčší dar v histórii Siedmeho neba - svoj vysnívaný dom. Táto konkrétna časť mala obrovský divácky úspech a dosiahla aj rekordnú sledovanosť. Tento nápad vznikol pred Vianocami V siedmom nebi, keď sme odovzdávali jeden dom vďaka jednému chlapovi, ktorý to vo firme robí. Rodine, ktorá bola podvedená neserióznym podnikateľom, odovzdal dom. Vtedy mi skrsol nápad, že by sme mohli urobiť niečo, kde budeme rozdávať domy,“ vysvetlil Vilo.

Celý rozhovor nájdete vo videu HORE!