Vilo Rozboril sa pri nakrúcaní rozplakal ako malý chlapec: ČO ho tak veľmi dojalo?

Pred pár dňami sme začali nakrúcať úplne novú šou s názvom Dom snov, ktorú má pod palcom ostrieľaný moderátor Vilo Rozboril. Ten na jednej z výrob neudržal svoje emócie a pred kamerami sa rozplakal. Čo ho tak rozcítilo?

Začiatkom júna sme pre vás začali nakrúcať novú šou Dom snov, ktorá bude meniť životy zaľúbených párov. Tie sa v projekte pod taktovkou moderátora Vila Rozborila „pobijú“ o svoje vlastné bývanie a popri tom zažijú aj kopec prekvapení. Jedným z nich boli aj zásnuby, ktoré sa uskutočnili na nakrúcaní v kostole Svätého Víta v bratislavských Rusovciach. Hoci má Rozboril za sebou desiatky rokov pred kamerou, sú momenty, pri ktorých nevie udržať svoje emócie. Nuž, a veľký deň jedného z párov bol presne tou chvíľou. Pred pár minútami tu prebehlo jedno požiadanie o ruku a práve som tu hovoril, že som plakal ako malý chalan. Bolo to tak dojímavé, lebo na tých ľuďoch vidno, že sa strašne ľúbia,“ povedal Vilo pre joj.sk.

A aj to je jedna z vecí, ktorými sa Dom snov líši od Siedmeho neba. Kým v obľúbenej relácii Vilo podáva pomocnú ruku tým, ktorí to najviac potrebujú, a ku ktorým osud nebol žičlivý, v novej šou hlavní protagonisti nepotrebujú v podstate nič – okrem seba navzájom.Sú to mladé páry, ktoré nemajú kde bývať. Tak všetky, myslím si, budú strašne súťaživé a strašne budúc chieť získať ten dom. Ja sa na to teším, lebo je to iný typ castingu, pre mňa ako pre moderátora a autora námetu. Je to iný typ castingu, ako je povedzme V siedmom nebi. Toto sú mladí zaľúbení šťastní ľudia, ktorí potrebujú na lásku seba navzájom a miesto, kde by hlávku sklonili,“ dodal s úsmevom.