Obľúbené Siedme nebo sa konečne vracia: Splnené sny k nám prídu v novom vysielacom čase!

Vianoce sú najkrajším obdobím v roku a počas nich by nikto nemal byť sám, nikto by nemal smútiť a nikto by nemal strádať. Osud však niekedy veľmi škaredo zamieša karty. Vtedy prichádza moderátor Vilo Rozboril so svojou reláciou V siedmom nebi, aby mohol podať pomocnú ruku tým, ktorí to naozaj potrebujú. A urobí tak aj tento rok, no v novom a špeciálnom vysielacom čase!

Relácia V siedmom nebi prichádza na obrazovky televízie JOJ vždy koncom roka, v slávnostnom predvianočnom období, v ktorom naše srdcia túžia po rodinnom krbe, vzájomnej láske a pomoci. Prostredníctvom tohto projektu moderátor Vilo Rozboril pomáha už desiatky rokov a jeho Nebo stále prináša emócie, ktoré nenechajú nikoho chladným.

Hoci sú Vianoce sviatkami rodiny a hojnosti, mnohí ľudia, ktorým sa v relácii pomáha, už roky nemajú ani jedno z toho. Navyše, zhoršila to aj pandémia a neustále sa zvyšujúce ceny azda všetkého, čo človek k životu potrebuje. „Podľa posledných prieskumov sa chudoba či sociálne vylúčenie týka každého šiesteho obyvateľa Slovenska. To je 32 rokov po Revolúcii smutná bilancia. A iste, pandémia u ľudí zvýšila pocity neistoty, to počúvame v každom regióne. A zdá sa, že sa tá situácia stále zhoršuje. Vidíme to na počte mailov, v ktorých ľudia opisujú príbehy rodín, ktoré sa ocitli za hranicou chudoby. Príbehov tohto typu nám percentuálne výrazne pribúda. Ľudia netúžia po dovolenkách, ale po zaplatených účtoch za elektrinu a teplo. Snom nie je prilepšiť si. Snom je neschudobnieť ešte viac,“ povedal pre joj.sk samotný moderátor Vilo Rozboril. Obľúbená relácia V siedmom nebi bude preto opäť pomáhať tým, ktorí to najviac potrebujú a to v špeciálnom vysielacom čase. Nové časti Siedmeho neba budete môcť po novom sledovať v piatky, pričom štartujeme už 26. novembra o 20:35! Nenechajte si to ujsť!

https://www.facebook.com/ViloRozboril/photos/4688504004542957