Pandémia komplikuje prípravy Siedmeho neba: Ustarostený Vilo Rozboril priznal problémy!

Už na budúci piatok je naplánovaný štart nových častí obľúbenej relácie V siedmom nebi. Všetko však poriadne komplikuje extrémne zlá pandemická situácia na Slovensku!

Azda ani neexistuje oblasť, ktorú by nejakým spôsobom pandémia koronavírusu nepostihla. Nielen zdravotníctvo, školstvo, prevádzky a podnikatelia, ale aj televízie zažili veľakrát takzvaný škrt cez rozpočet. Výnimkou nie je ani obľúbené Siedme nebo. Z pandemická situácia, ktorú sme tu mali už pred rokom, urobila tvorcom nebeskej relácie poriadne vrásky na tvári. Šíriaci sa vírus, zavreté hranice, okresy, gastroprevádzky, hotely i zážitkové atrakcie spôsobili, že nakrúcanie sa vtedy muselo pozastaviť. Tvorcovia museli s napätím čakať, kedy sa situácia zlepší a opatrenia sa začnú pomaly uvoľňovať. Našťastie, na jar a s príchodom leta sa všetko zlepšilo a vďaka tomu bolo možné nakrúcať nielen šou Dom snov, ale aj príbehy do Siedmeho neba.

Lenže, po roku sa Slovensko opäť ocitlo vo veľmi zlej pandemickej situácii. Počty pozitívne testovaných ľudí raketovo stúpajú a s nimi aj počty ľudí hospitalizovaných v nemocniciach. Pocítili to aj tvorcovia Siedmeho neba. Budúci týždeň prvé štúdio a tiež v piatok 26.11. prvá relácia SIEDMEHO. Viaceré rodiny avizujú - covid. Fakt neviem, či sa podarí nejako „prehodiť” príbehy. Máme ešte nakrúcať ďalšie príbehy - z viacerých rodín, ktoré riešime - avízo - covid. Reálne začínam mať obavu, či sa z tohto bude dať nejako „vysomáriť”. Držte palce, tečie nám do topánok…napísal moderátor Vilo Rozboril na svojom Facebooku. Tvorcovia však robia všetko pre to, aby sa napokon nakrúcanie zrealizovalo s výsledkom, na aký sme všetci zvyknutí.

Sledujte nové príbehy V siedmom nebi už v piatok 26. novembra o 20:35 na JOJke!

https://www.facebook.com/ViloRozboril/photos/a.583397391720326/4769029659823724/