Hyenizmus najhrubšieho zrna: Vdovám zo Siedmeho neba ľudia závidia smrť ich mužov!

Slováci sú vo všeobecnosti veľmi prajní, dobrosrdeční a vedia pomáhať tým, ktorí to naozaj potrebujú. No, žiaľ, často sa nájdu aj takí ľudia, u ktorých závisť naozaj nemá hranice. Vdovy zo Siedmeho neba totiž majú skúsenosť s tým, že im poniektorí závideli smrť ich mužov!

Kristína a Karin sú dve ženy, ktoré tento rok veľmi náhle a nečakane prišli o mužov svojich životov. Hoci by sa radšej spoznali v inej životnej situácii, spojila ich práve spoločná bolesť. Obe dostali pomocnú ruku zo Siedmeho neba, ktoré sanovalo ich životnú situáciu po strate partnerov. Hoci to znie neuveriteľne, našli sa ľudia, pre ktorých to bolo obrovským tŕňom v oku. Existuje veľké množstvo dobrých ľudí, ale aj veľké množstvo neprajných ľudí, čo dokážu závidieť v podstate aj tú smrť človeku. Aj s takými komentármi sme sa stretli…,“ šokovala Karin.

Rovnakú nepríjemnú skúsenosť má aj Kristína. „Bolo už povedané od viac ľudí také, že jak mi je dobre, že mi zateplili dom. Že sa mi zdarilo. Vôbec si asi neuvedomujú, za akú cenu. Radšej by som tu mala manžela a žila v dome, ktorý je zvonku škaredý. Tam šlo o to, čo bolo vnútri. Tá láska,“ zhodnotila vdova. Karin taktiež zažila, že jej ľudia vytýkali aj to, že vôbec čaká ďalšie dieťa. Mne tiež hovorili, že aby som chodila do roboty a načo som si nechávala to tretie dieťa...Tak čo by som dala za to, keby sa život vrátil, tak hádam nezoberiem život nevinnému človiečiku, čo vo mne rastie. Keďže nie je v nikoho moci vrátiť ľudský život, Siedme nebo obom ženám pomohlo po finančnej a materiálnej stránke. Ľudia si neuvedomujú, že nám peniaze momentálne pomôžu, aby sme nejako dokázali prežiť. Ale nič nám nevráti tých partnerov, tú pomoc a oporu, čo by sme potrebovali,“ zhodli sa.

Sledujte obľúbené V siedmom nebi opäť v piatok o 20:35 na JOJke!