Mladomanželia prežili peklo a teraz odkazujú: TIETO slová treba pred Vianocami počuť!

Lucia a Paľo si po desivej autonehode prešli hotovým peklom. Kým on v nemocnici bojoval o život, ona sa doma modlila, aby to prežil. Našťastie, Paľo sa z najhoršieho už dostal. Táto skúsenosť nielenže posilnila ich vzťah, ale ich aj niečo veľmi dôležité naučila. Čo konkrétne?

Lucia a Paľo žili normálnym životom tak, ako stovky ďalších slovenských rodín. Všetko sa ale zmenilo 10. mája 2021, keď mali vážnu autonehodu. Paľo mal po nej 38 zlomenín, z toho mnohé otvorené. Za 9 týždňov v nemocnici ležal na operačnom stole 10 krát a lekári nemali dobré prognózy. Podľa ich slov bolo zázrakom, že to všetko prežil. Niet preto divu, že osudový dátum plánujú oslavovať ako druhé narodeniny. „Od budúceho roku budeme oslavovať každý rok tento deň, že sme sa narodili znova. Hlavne Paľko. Je to prelomové...a asi budeme aj inak vnímať ten svet, aj rodinu. Budeme asi aj viac času tráviť spolu. Troška sa spomaliť. V dnešnej dobe človek stále niekam uteká, ponáhľa sa a neoplatí sa to. Lebo ten život je krátky a behom sekundy sa môže úplne zmeniť,“ myslí si Lucia.

To isté si myslí aj Paľo. „Treba ubrať, nie je všetko len o tej robote. Samozrejme, všetci potrebujeme z niečoho žiť, ale treba si uvedomiť, že človek, keď má tú rodinu, treba aj tým deťom sa povenovať, aj manželia jeden druhému,“ vysvetlil. Ich slová majú obrovskú váhu možno práve v súvislosti s blížiacimi sa Vianocami.

​V tomto období sa totiž ľudia paradoxne naháňajú azda najviac, ako sa len dá. Pritom podľa tradícií by sa počas adventu malo spomaľovať. Nikdy nikto nevie, kde a ako môže skončiť. Ja som mala šťastie v tom nešťastí, že mi Paľko zostal žiť. Aj keď je to ešte ťažké, ja verím, že sa dá do poriadku. Ale nemuselo to tak dopadnúť, nemuselo. A som šťastná, že to tak dopadlo,“ dodala Lucia, ktorá v piatkovom Siedmom nebi povedala Paľovi svoje sladké „áno“. Svoju lásku spečatili manželstvom pred zrakmi celého Slovenska. „Ja som to nečakal vôbec, takže ja ešte budem prekvapený aj v nedeľu. Som rád, že to takto vyšlo a bolo to pre mňa veľké prekvapenie, keďže som nemal ani tušenia o tom,“ uzavrel Paľo.