Šokujúce slová Danky a Paľa: Keď ochorela, mnohí priatelia sa im úplne otočili chrbtom!

Manželia Danka a Paľo nám V siedmom nebi ukázali, ako vyzerá pravá láska, ktorá je silnejšia než všetky choroby sveta. Obaja svorne tvrdia, že často až v tých najťažších situáciách zistíme, kto pri nás skutočne stojí. Žiaľ, presvedčili sa o tom aj na vlastnej koži. Je totiž veľa ľudí, ktorí ich sklamali…

Láska Danky a Paľa je ako vystrihnutá z romantického filmu a mnohí ľudia o takej len mlčky snívajú. Oni si však myslia, že nie je nemožné mať tak krásny vzťah, ako majú práve oni. Základom je tolerovať sa a pomáhať si v ťažkých chvíľach. To je, myslím, to najviac. Vtedy človek uvidí, koho má pri sebe, kto ho podporuje,“ povedal Paľo. Svoj recept na lásku má aj jeho manželka Danka. „Veriť si. Jeden druhému. To je asi to najhlavnejšie, by som povedala. A nehádať sa za maličkosti, lebo to sa v dnešnej dobe nevyplatí,“ zhodnotila.Ľudia sa veľakrát nepozerajú na to, koho majú pri sebe. To je často veľký problém vo vzťahu. Možno hľadajú niekde inde niečo, čo doma nevidia a pritom to tam majú, len nevedia to nájsť,“ doplnil ju muž jej života.

Obaja sa svorne zhodli na tom, že tie najťažšie chvíle v našich životoch sú v podstate dokonalým filtrom toho, aké vzťahy máme s ľuďmi. A kto nás má naozaj rád a komu na nás záleží. V súvislosti s Dankinou onkologickou diagnózou totiž zažili aj oni zopár sklamaní. „Zbadali sme to aj teraz, že kto zostal pri nás, keď ona ochorela, a kto sa len zaujíma. Keď dám nejaký status na Facebooku, tak napíšu, že držte sa...ale, že by niekto prišiel a pomohol jej, hoc len na 5 minút na návštevu...je veľmi málo takých ľudí. Niektorí priatelia sa nám neozývajú vôbec,“ šokoval Paľo. Čiastočne sa to zmenilo po tom, čo sa objavili v upútavkách na reláciu V siedmom nebi. No to vyvoláva viac otázok, než odpovedí.Prakticky teraz sa nám ozývajú ľudia skrz to, že nás videli v upútavke. Zrazu sme v televízore, zrazu nás všetci poznajú. Ale od februára to bolo veľmi málo ľudí,“ dodal. Možno na záver len dodajme, že je asi fajn pravidelne sa ozývať ľuďom, ktorých máme radi, zaujímať sa o nich.

V7N - Danka, Paľo, Kuly a Majself Zdroj: TV JOJ