Vdova, Čobejová v bielom

Spoveď Vdovy: Môj život sa rozplynul kvôli drogám

Zničila ma láska k Ivanovi. Nikdy nezabudnem na deň, kedy sa všetko zmenilo.

Neverím na osudové stretnutia. A preto, keď som stretla Ivana v dave ľudí zbláznených do bratislavského richmana, nič mi neprišlo zvláštne. Proste tam stál. V obyčajnej bunde, vyťahaných nohaviciach a štýlových teniskách. Žul žuvačku a vykydol mi celú majonézu aj s kapustou na nové topánky. Jačala som. Však to som celá ja. A on sa na mňa flegmaticky pozrel a nonšalantným hlasom povedal: “Klud cica, šak to ide vyčistiť. Aha!” a už sa skláňal, v jednej ruke polorozpadnútá žemľa už len so šunkou, v druhej pokrkvaná vreckovka chystajúca sa rozpatlať po drahej koži mastnú zmes. Uhla som nohou a stúpla mu opätkom po zamrznutých prstoch. Pozrel na mňa zospodu a bol môj. Vedel to on, ja nie. Ako hovorím, nie som na ten osud. Ale toto si pamätám… Lebo s ním som zrazu mohla snívať, mohla som utiecť z mafiánskej reality do takej bežnej pre väčšinu ľudí v meste.

Otec sa o ňom nemal tak skoro dozvedieť. Chcela som mať tajomstvo a chcela som ho mať pre seba. Lebo hoci som bola už dávno dospelá, otec mal stále pocit, že mi môže zasahovať do života. A Ivan? Vzťah s ním, bol taký môj súkromný vzdor. Voči otcovi, mafii a všetkému vôbec. A hlavne, Ivan bol iný. Žiadne kšefty, drogy, čudní kumpáni a vulgárne burácajúce autá. Obyčajný život, láska a túžba mať normálnu rodinu. Ach! Ako som sa v ňom mýlila!!! Myslela som si, že bol iný. Keď vtáčka lapajú… Aj Ivan spieval, veru pekne. A sľuboval, ako nám bude dobre. Založili sme si autoservis, otehotnela som s Alexom. Boli sme mladí a ja som konečne verila v normálny život.

Brucho som už mala ako slon a len náhodou som prišla do servisu po zabudnuté papiere. Našla som tam Ivana s Andrejom v družnej debate so sáčkom fetu v rukách. Ivan?! Pozrel na mňa. Rozšírili sa mu zreničky. Počula som už len jeho alibistické Láska, nie je to tak, ako sa myslíš! A už to bolo. Že to nie je jeho kšeft, že len pomohol Andrejovi. Bla, bla, bla. Všetko sa prevalilo. Alex ma v bruchu kopol do rebra a ja som vedela, že je po snívaní a mojej chvíľkovej neznesiteľnej ľahkosti bytia. Viva la mafia! Nenechajte si ujsť ďalšiu časť mafiánskeho seriálu Vdova každý utorok o 21:30! 

Čítajte viac: 

Vdova: Šikana na škole? Takto ju rieši syn mafiána...

Drogy vo Vdove: Vieme, čo sa fetuje v seriáloch! 

Sexi Vdova Čobejová na motorke: Takto zvádza hereckého kolegu

Poslednú časť dramatického seriálu vdova si môžete pozrieť v našom ARCHÍVE