Čobejová v čiernom: Vdovu vystavili krutej zime!

Ako sa nakrúcali upútavky na nový seriál?

Herecká práca je niekedy poriadne náročná. Nejde len o to, čo a ako herci musia stvárniť, ale aj o podmienky, v ktorých nakrúcajú. Príkladom neľahkej hereckej práce je aj nakrúcanie pomerne jednoduchej upútavky na nový dramatický seriál televízie JOJ, Vdova. Zatiaľ čo celý štáb pracoval zahalený v páperových bundách so šálmi omotanými okolo krku, hlavná hrdinka musela pobehovať v krátkej čiernej sukni.

Nakrúcalo sa v decembri v bratislavskom prístave, čiže pocit zimy bol vďaka blízkosti vody znásobený, aj keď teplota sa pohybovala okolo nuly. Nakrúcalo sa nielen na tradičnú, ale aj na vrtuľníkovú kameru, vďaka ktorej vznikli pôsobivé zábery zo vzduchu. „Seriál je o vdove po mafiánovi, ktorá po smrti manžela preberá jeho biznis. Tento seriál bol pre mňa výzvou a ja sa teším, že môžem byť opäť s vami,“ hovorí Michaela Čobejová, ktorá ako správna profesionálka aj napriek nízkym teplotám neváhala a pred kameru si obliekla krátky kostým.

V prestávkach však aj ona siahla po páperovej bunde a keď nehrala Tamaru Vicenovú, nechala si ju aj pred kamerou. V upútavke sa však podarilo zachytiť to najdôležitejšie – temnú, chladnú atmosféru, ktorá úzko súvisí s prostredím mafie. Seriál Vdova budete na obrazovkách televízie JOJ vídať od 21. januára o 21:40, vysielať sa bude vždy v utorok po Paneláku a spolu sa môžete tešiť až na 19 epizód!