Čobejová 2 Vdova

Už čoskoro: Kráľovná seriálov Čobejová sa vracia!

Prečítajte si o dôležitých momentoch v kariére seriálovej Vdovy!

Michaela Čobejová mala síce posledné roky prestávku z televíznej obrazovky, no dá sa povedať, že bola doslova predurčená na herectvo. Začala sa mu venovať ešte ako dieťa hneď po tom, ako sa aj s rodinou presťahovala do Bratislavy. Takmer päť rokov účinkovala v Detskej rozhlasovej dramatickej družine. V roku 1988 nastúpila na herectvo na VŠMÚ, už počas štúdia hosťovala v Divadle Nová scéna a po skončení vysokej školy prijala angažmán v Činohre SND. Jedna z najdôležitejších úloh, ktoré ako členka SND stvárnila, bol Anjel v úspešnom muzikáli Na skle maľované.

Presadila sa aj v televízii a vo filme. V seriáli z nemocničného prostredia stvárňovala sestričku Kamilu. Jej postava bola veľmi obľúbená u divákov, no herečka zo seriálom skončila z iných dôvodov. V tom čase sa rozhodla skoncovať s televíznou výrobou, venovala sa len divadelným projektom a väčšinu svojho času sústredila na svojej mladšej dcére Táničke.

V súčasnosti rozbehla aj vlastnú produkčnú spoločnosť a venuje sa hranej tvorbe. Seriál Vdova, v ktorom stvárňuje hlavnú postavu Tamaru Vicenovú, je pre ňu ideálnym návratom na televízne obrazovky. Michaela Čobejová sa pri práci na tomto projekte opäť naplno oddala herectvu a jej výkon rozhodne nesklame jej fanúšikov ani divákov televízie JOJ. Nezabudnite, že Vdova začína už 21. januára!