Barbora Žilecká

Seriálová milenka Černého: Na kamere cica, v súkromí obyčajná baba!

Barbora Žilecká sa s nami podelila o svoje súkromné fotky!

Barbora Žilecká sa v seriáli Vdova objaví v úlohe Henriety – mladej krásavice, ktorá sa bude vyskytovať po boku mafiána Vladimíra Danilova. „Keď ma oslovili, vôbec som nevedela, do čoho idem. Po prečítaní scenárov som si uvedomila, čo ma čaká – prestrelky, erotické scény a emočné prevraty,“ spomína na začiatok spolupráce mladá herečka. Vdova je diametrálne odlišný projekt od nakrúcaní, na ktorých sa zúčastnila predtým a aj postava Henriety sa jej vlastnej osobnosti veľmi vzďaľuje.

Na kamere stvárňuje zlatokopku, milenku staršieho muža, ktorá túži hlavne po materiálnych veciach. V súkromí je podľa vlastných slov obyčajné dievča. Barbora však napriek tomu urobila všetko preto: „Keď herec stvárňuje postavu, ktorá je vzdialená jeho osobným skúsenostiam, stretne sa s niekým, ktorý taký je a vezme si za svoje jeho správanie. Ja som sa s takýmito cicami nestretla, ale pár ľudí mi dalo nejaké rady, a tak som to skúsila.“

Najväčšou výzvou boli pre ňu opätky. „Mám rada pekné topánky, ale dôležité pre mňa je, aby boli pohodlné. Milujem tenisky a tých mám doma trochu viac,“ prezrádza. Henrieta však na rozdiel od nej topánky na opätkoch miluje, lebo vie, že v nich vyzerá dobre. A platí, že čím vyššie, tým lepšie! Barbora sa aj v tomto prípade prekonala a chôdzu na ihličkách zdokonaľovala. „Ale tešila som sa na svoje domáce papučky!“ dodáva.

Vdova štartuje 21. Januára 21:20 na JOJke!