Vdova, reakcie

Vdova si získala divákov hneď od začiatku: Zaplavili ste nás pozitívnymi reakciami!

Mafiánska dcéra Tamara sa bude mstiť za vraždu manžela!

Premiérová časť nového seriálu z mafiánskeho prostredia Vdova s hlavnou hviezdou Michaelou Čobejovou zaujala divákov natoľko, že na sociálnych sieťach nešetrili chválou a svojimi početnými pozitívnymi reakciami: „Na mňa urobil seriál veľmi dobrý dojem, som zvedavá, čo bude ďalej“ alebo „Zo seriálu mám veľmi dobrý dojem, má zaujímavý dej a určite si veľmi rád pozriem ďalšie časti. Jedným slovom – výborný, ale mohol by chodiť aspoň dvakrát do týždňa.“ To je iba zopár postrehov divákov televízie JOJ, za ktoré vám ďakujeme.


Seriál Vdova prináša napínavý príbeh ženy, ktorá tragicky prišla o svojho manžela a musí sa postarať nielen o svoju rodinu, ale chce vypátrať aj pravdu o vražde svojho muža, ktorý bol prepojený s mafiánskym podsvetím. Premiérová časť divákov veľmi zaujal a dúfame, že Vdove zachováte svoju priazeň aj do budúcnosti.


V prvej časti Vdovy ste sa mohli zoznámiť s hlavnou postavou, mafiánskou dcérou, Tamarou Vicenovou, ktorej sa podarilo vymaniť z područia praktík svojho otca, vplyvného ruského mafiána Danilova a žije si svoj relatívne pokojný život s rodinou. Počas svadby sme sa zoznámili so všetkými členmi rodiny. No veselá udalosť sa skončí brutálnou vraždou Tamarinho manžela Ivana. Ako sa zmieri so smrťou milovanej osoby, dokáže sa postarať o svoju rodinu a potrestá vraha svojho manžela?


Nenechajte si ujsť ďalšie časti vášho mafiánskeho seriálu Vdova každý utorok o 21:20 na JOjke.