Krehká Michaela Čobejová so zbraňou v ruke!

Stane sa z čerstvej vdovy obávaná vrahyňa?

Michaela Čobejová sa vrátila na televízne obrazovky v dramatickom seriáli z mafiánskeho prostredia Vdova ako žena, ktorá prichádza o svojho manžela kvôli jeho pochybným obchodom a musí sa postarať o bezpečie svojej rodiny, ale aj hľadať vrahov svojho muža. Ako Tamara Vicenová, dcéra ruského mafiána, sa bude snažiť pomstiť vrahov manžela, čo ju donúti po prvýkrát v živote siahnuť po chladnom kove, ktorý prináša smrť. Bude mať dosť odvahy vystreliť a stať sa tak súčasťou mafiánskeho podsvetia?

Aj keď chcela žiť relatívne obyčajný rodinný život so svojim mužom a tromi deťmi mimo zločinov, prelievania krvi a bolesti, teraz sa zmení nielen jej život, ale aj ona sama. Herečka sa vo Vdove stane pomstiteľkou, no priznala sa, že by bola schopná všetkého aj v reálnom živote: „Ak vám niekto siahne na dieťa, môžete byť akokoľvek veriaci, chcete sa pomstiť. Viem to pochopiť,” reagovala herečka na otázku ohľadom pomsty.

Tamara Vicenová ako čerstvá vdova dnes po prvýkrát siahne po zbrani. Padnú aj výstrely? Ako ďaleko bude musieť zájsť, aby ochránila svojich najbližších? To všetko sa dozviete už dnes o 21:30 vo Vdove na JOJke!

Čítajte viac:

Vdova: Ktorá televízna nevesta mala najkrajšie šaty?

Rekordne najkratšia úloha Mariána Miezgu!

Vdova si získala divákov hneď od začiatku: Zaplavili ste nás pozitívnymi reakciami!