Šok pre Vdovu: Mafián Schiller ju vydiera a ohrozuje!

Tamarin spoločník musel za meškanie zaplatiť životom, čo urobí Schiller s ňou?

Tamara Vicenová vyrastala v prostredí mafie vďaka svojmu otcovi. Preto si vo chvíli, keď opustila rodinné hniezdo, dala záväzok, že bude viesť celkom iný život. Láska si však nevyberá, Tamara sa zamilovala do mafiána a splodila s ním tri deti. Práve vďaka nim si uvedomila, že nielen pre ňu, ale hlavne pre ne, je takýto život nebezpečný. Mužovi dala ultimátum, a ten ho prijal bez problémov. Bolo však neskoro. Jej muž Ivan zahynul rukami neznámeho strelca a zanechal za sebou ťažký dlh.

Splácať ho musí nešťastná Vdova Tamara, ktorá sa má postarať nielen o tri polosiroty, ale nechtiac sa dostáva aj do područe veľkého mafiánskeho bossa Schillera. Ten od nej chce, aby sa postarala o zásielku kokaínu. Tamare sa to podarí aj napriek sledovaniu políciou, ktorá jej dýcha na krk. Zásielku doručí iba o niekoľko minút neskôr. Pre Schillera je však príliš neskoro a aj za najmenšie chyby sa u neho platí. Zastrelí preto Tamarinho pomocníka.

Prekvapená vdova odchádza z miesta činu so slzami v očiach, nie je to pre ňu však zďaleka posledný šok. Ten najväčší prichádza, keď jej Schiller oznámi, že jej dlh aj napriek dohode, ktorú uzavreli, nie je splatený. Čo s tým Vicenová urobí? Dráma pokračuje opäť v pondelok o 21:30 na TV JOJ!

Poslednú časť dramatického seriálu vdova si môžete pozrieť v našom ARCHÍVE.

Čítajte viac:

Krehká Michaela Čobejová so zbraňou v ruke!

Drogy vo Vdove: Vieme, čo sa fetuje v seriáloch!!

Vdova: Ktorá televízna nevesta mala najkrajšie šaty?