Napadnutá Vdova: Tamara skončila na kolenách pred mafiánskym bossom!

Vekešovci vracajú úder krehkej žene.

Tamare Vicenovej pôjde v dnešnej časti vášho obľúbeného seriálu z prostredia mafiánskych zločinov Vdova o život. Bezbranná Tamara sa iba nedávno musela popasovať s nebezpečným mafiánskym bossom Schillerom, ktorému musela odovzdať ukradnutý tovar. Schiller neodpúšťa zradu a vonkoncom nie krádež. Za tento čin, aj keď ho nevykonala sama, musela zaplatiť krvou a jej spolupracovník, dozorca Jaro pokorný, životom. 

Tamara prichádza do sídla mafiánskeho gangu Vekečovscov. Chce sa dohodnúť na spolupráci a vyjednať si pokoj medzi mafiánskymi rodinami. No hlava gangu ju poctí agresívnym prijatím a „päsťovkou“ rovno do brucha so slovami: „Je mi úplne jedno, že si ženská! Odrbali ste ma, strieľali ste po mojich ľuďoch. Cítiš bolesť? “  Tamara sa snaží dostať z bezvýchodiskovej situácie a predĺžiť dohodu, ktorú v minulosti dohodol Ivan: „Chceli sme sa dostať k vašej dodávke. Vekečovsci váš produkt neochránia. Tiež by som ti radšej vpálila guľku do hlavy, lenže teraz sme bohužiaľ na rovnakej strane.“


Dohodne sa Tamara na spolupráci a odíde bez ujmy na zdraví, alebo sa strhne ďalší boj o moc a drogy? Nenechajte si ujsť ďalší diel seriálu Vdova dnes o 21:30 na JOJke.

Čítajte viac:

Šok pre Vdovu: Mafián Schiller ju vydiera a ohrozuje!

Krehká Michaela Čobejová so zbraňou v ruke!

Vdova: Rekordne najkratšia úloha Mariána Miezgu!

Nevideli ste Vdovu v televízií? Tak si ich pozrite v našom ARCHÍVE