Tamara zhodila rukavičky: Pozrite si sexi vdovu v odvážnej spodnej bielizni!

Čo nosí pod šatami mafiánska žena? Budete prekvapení!

Tamara Vicenová sa v dnešnej časti seriálu z mafiánskeho prostredia Vdova postaví na poriadne tenký ľad. Aby ochránila svoju rodinu, začala spolupracovať s políciou. Tá ju nasadila na mafiánskeho bossa Schillera a na stretnutia s ním Tamaru vybavili odpočúvacími zariadeniami. Schiller však začne cítiť, že vdova s ním nehrá úplne čistú hru. Jednoznačne jej to dá najavo: „Myslím si, že ste žena, ktorá chce ochrániť svoju rodinu. A bola by ochotná urobiť čokoľvek. Dokonca aj možno niečo také, čo by mohla v budúcnosti veľmi ľutovať.“ Tamarina reakcia bola mimoriadne odvážna. Vyzliekla sa do hriešnej spodnej bielizne a predviedla mu svoje sexi krivky so slovami: „Mám vám to dokázať?“

Tamara však nie je ani zďaleka jedinou záležitosťou, ktorou sa Schiller zaoberá. Plánuje veľký obchod so zbraňami, ktoré patria Jelene Abramovovej. S tou má však momentálne narušené vzťahy. V tom prichádza na scénu opäť Tamara, ktorej úlohou je dostať Jelenu do hry.

Podarí sa Tamare dokázať Schillerovi, že s políciou nespolupracuje? Alebo dokonca prežije s mafiánskym bossom horúce chvíľky? Nenechajte si ujsť ďalší diel seriálu Vdova dnes o 21:30 na JOJke.