Mojsejová pohrozila súperkám: Môžete sa dočkať žaloby!

Karin outfitom neohúrila, ani neurazila. Pri hodnotení si za ním nestála.

Tretí týždeň VIP Nákupných maniačok vyhrotil napätie medzi Norou Mojsejovou a jej súperkami. Hlavne Jarka a Betka začali svoj názor prezentovať hlavne mimo Norinej prítomnosti, čo rázna Košičanka z duše neznáša. Aby dvom dámam „podkúrila“ a trochu ich v ich neúprimných rečiach schladila, vytiahla jej obľúbenú tému žaloba. „Nebudem rozprávať sprostosti a budem sa vyjadrovať k šatníku a oblečeniu, lebo od toho sme tu. Nie sme tu od toho, aby sme tu jedna druhú ohovárali sproste. Lebo sa môže dočkať aj žaloby,“ pohrozila. Obe súperky ostali ako primrazené, Noru, zdá sa, ešte dobre nepoznajú. Ako však sama Mojsejová pred kamerou priznala, nemá ďalej chuť sa k nim ani len vyjadrovať.

Tretí outfit vo VIPkách predviedla tigrica Karin, ktorá akoby nakupovala viac podľa gusta Mojsejovej ako svojho. Už od prezentácie svojho šatníka sa obávala Norinej kritiky a  svoje obavy ukázala pri záverečnom hodnotení jej outfitu. Pred podnikateľku sa postavila strémovaná a neraz potichu priznala, že jej na Norinom názore záleží. Potvrdila to pri Norinej kritike opaska, ktorý zvolila k overalu, keď si ho po Mojsejových slovách dala dole. Keby sa Nore nepáčili topánky, tiež by ich vyzula? Celkovo však outfit Karin neuškodil, i keď mala na viac. „Svetlým momentom outfitu sú náramky, make-up sa mi páči. Riešil by som viac vlasy, ale celkovo outfit v overenom overale na Karin je okej,“ vyjadril sa štylista Marián Hornyák.

Karin si za svoj outift vyslúžila 23 bodov a dostala sa tak na čelo hodnotenia. Poslednou nakupujúcou bude Nora Mojsejová, ktorá už v prvom dieli priznala, že by chcela vyhrať. Budú súperky nekompromisné a strhnú jej body za „odstup“, ktorý si Nora podľa ich slov od nich drží? Sledujte nás vo finále druhej série VIPiek už tento piatok o 21:50.