Dráma pred finále: Jarka v strese z Mojsejovej skolabuje!

Nora sa Jarke za jej ohováranie vyhrozila žalobou, tá to neustála.

Najprv veľké reči, potom kolaps. Finále šou VIP Nákupné maniačky bude poriadne ostré! Súťažiaca Jarka si spolu s dôchodkyňou Betkou pustili ústa na špacír, keď poza Norin chrbát podnikateľku ohovárali, pričom v jej prítomnosti boli krotké ako baránok. Po tom, čo si Mojsejová pozrela správanie ich súperiek, im pohrozila žalobou, čo Jarka nedokázala stráviť. Pred finálovým hodnotením bola manažérka v takom strese, až v priestoroch televízie Joj, kde sa čakalo na príchod Nory Mojsejovej z nákupov, skolabovala! Ratovať ju museli záchranári a natáčanie sa presunulo z popoludňajších na večerné hodiny.

Nakupovanie Nory Mojsejovej bude prebiehať prekvapivo hladko, i keď predsa len sa nájde jeden zádrheľ - rozpočet! Nora bude mať s obmedzením nakúpiť do 500 eur problém a už jej druhý kúsok outfitu dokonca päťstoeurovú hranicu prekročí a tak je jasné, že Norino nakupovanie sa bude niesť v štýle zjednávania zliav.

Nora Mojsejová ukázala aj svoj šatník. Sama vyhlásila, že do neho samozrejme patrí aj bielizeň, tak sa ho nehanbila ukázať ani im. Čo nosí Nora Mojsejová pod šatami? 

Sledujte VIP Nákupné maniačky dnes o 21:00 na WAU!