Ondrej Kandráč prehovoril o manželstve s Erikou: Romantické slová ako z filmu!

Úspešný muzikant je s láskou svojho života šťastne zosobášený už jedenásť rokov. Pôsobia ako dokonalý pár a v porovnaní s mnohými inými dvojicami zo šoubiznisu tento pocit nestrácate ani vtedy, keď sa s nimi stretnete mimo zapnutých kamier.

Muzikant Ondrej Kandráč a jeho manželka Erika tvoria harmonický pár ako vystrihnutý z časopisu. Svojím vzťahom dokazujú, že láska a spokojnosť môžu naozaj vytrvať aj v krehkom svete šoubiznisu. Tajomstvom je možno aj to, že trávia každú možnú chvíľu spoločne aj napriek množstvu povinností a aktivít. Erika sa snaží byť svojmu manželovi Ondrejovi nablízku na každom vystúpení, koncerte či na nakrúcaní. Nechýbala ani na natáčaní klipu k singlu Postav dom, zasaď strom. Práve tam si zaľúbená dvojica zaspomínala na voje sladké „áno“. „Keďže sa to točilo na niekoľko slučiek a toho času bolo naozaj veľa, počas prestojov človek loví v pamäti a chvíľu rozmýšľa, čo sa to vlastne deje. Spomenul som si aj na tú našu svadbu, na tie naše zásnuby. Na to všetko pekné, čo nás formovalo a dávalo dokopy. Takže, klamal by som, ak by som povedal, že nie, nemysleli sme na našu svadbu,“ vysvetlil Ondrej.

​Keďže viacero známych párov si v súčasnosti obnovuje svoj manželský sľub, zaujímalo nás, či niečo podobné plánujú aj Kandráčovci. Na odpoveď sme nemuseli dlho čakať. „Ak príde tá chvíľa, že si povieme, že ideme si obnoviť naše sľuby, nebránim sa tomu. V žiadnom prípade to ale nebude v Las Vegas. Je to miesto, ktoré je pre mňa absolútne cudzie. Ak by sa to raz malo nejakým spôsobom obnovovať, tak niekde, kde budeme sami. Niekde, kde bude panovať čistota ľudských vzťahov a na nejakom menej frekventovanom mieste. Nebránim sa tejto myšlienke a ak to raz bude, dám vedieť. Ale, samozrejme, s tou istou manželkou,“ dodal s úsmevom.

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora