Žena Ondreja Kandráča žiarila v krásnych vílovských šatách: Vyzerala ako z rozprávky!

Muzikanta Ondreja Kandráča sprevádzala nakrúcaní relácie Všetko čo mám rád v kúpeľoch Lúčky aj jeho manželka Erika, ktorá je známa svojím vyberaným vkusom. Stavila na nežné a romantické šaty a urobila dobre! Každý kto ju videl, z nej nemohol spustiť oči.

V jednoduchosti je krása! Muzikant Ondrej Kandráč a jeho manželka Erika sú šťastne zosobášení už jedenásť rokov a nielenže sú krásny pár, ale spolu s ich deťmi tvoria priam dokonalú rodinu. V porovnaní s mnohými inými zo šoubiznisu však tento pocit nestrácate ani vtedy, keď sa s nimi stretnete mimo zapnutých kamier. Práve naopak. Vzájomnú lásku a úctu si všetci neustále prejavujú a dokazujú. Tajomstvom ich spokojnosti a šťastia je možno aj to, že trávia každú možnú chvíľu spoločne aj napriek množstvu povinností a aktivít. Erika sa aj s dcérkou Emkou a synom Ondríkom snažia byť Ondrejovi nablízku na každom vystúpení, koncerte či na nakrúcaní.

​Inak to nebolo ani na nakrúcaní relácie Všetko čo mám rád v kúpeľoch Lúčky na Liptove, ktoré takýmto spôsobom otvorili letnú sezónu. Erika si na toto podujatie zvolila krásne vílovské šaty ušité z bielej madeirovej látky, ktoré boli jednoduché, no veľmi efektné. Dievčenský účes a jemný mejkap len podtrhli jej šmrnc. Erika sa na toto podujatie zladila s dcérkou, ktorá bola tiež oblečená v podobných šatách. Keď sa tak postavili vedľa seba, pôsobili naozaj ako z časopisu. Čo poviete?

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora