Vyťažený muzikant Ondrej Kandráč to povedal otvorene: TOTO mu dobíja baterky!

Obľúbený spevák a hudobník spolu so svojou kapelou počas víkendu odštartoval Mega Open Air turné, s ktorým zavítajú do množstva slovenských miest. Počas leta sa teda rozhodne nudiť nebude.

Počas minulého víkendu muzikant Ondrej Kandráč odohral dva veľké koncerty – jeden na otvorení letnej sezóny v Lúčkach a druhý na prešovskom Dobrom Festivale. Ten uplynulý zas patril štartu Mega Open Air turné, na ktoré sa Kandráčovci vyberali spolu s kapelou Kollárovci. Hrdý východniar sa teda rozhodne nenudí. Ako si však pri takom množstve práce dobíja baterky? „Hrám ľudovú hudbu a tá ľudová hudba je pre ľudí. A pre mňa je najväčším potešením, ak tá hudba prináša radosť, emócie, slzičky, smiech, úsmevy. Aj keď nevládzem, ľudia mi to vracajú naspäť. Keď sa pozriem na ten dav, ako vás to ženie dopredu, v tej chvíli zabúdate na všetko. Či vás bolí ruka, noha, dáte zo seba všetko. Pretože tí ľudia si to zaslúžia,“ skonštatoval Ondrej.

​Turné, ktoré cez víkend odštartovali, zavíta do mnohých slovenských miest a bude naozaj nadupané. Obohatia ho aj špeciálni hostia či namakané svetelné efekty. Prípravy teda museli byť naozaj poctivé. „Budeme hrať na amfiteátroch a osobne sa na to veľmi teším. Pristupujem k tomu s veľkou bázňou. Nie je to jednoduché. Veľmi si cením fakt, že ľudia prídu. Že obetujú zo svojho rodinného rozpočtu nejaké euro a prídu na hudbu. Preto si nezaslúžia odchádzať s pocitom, že ten koncert bol iný, ako čakali, odfláknutý, alebo niečo podobné. Musíte ísť absolútne naplno a dať im všetko, čo nám oni prostredníctvom potleskov a emócií dávajú,“ zhodnotil.

Ešte ste nepočuli nový singel od Kandráčovcov a Kollárovcov? Pustite si ho tu:

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora

ArchívPosledné epizódy