Krásne gesto od muzikanta Ondreja Kandráča: TOTO urobil a všetkých tým rozcítil!

Obľúbený spevák a hudobník spolu so svojou kapelou úspešne odštartovali Mega Open Air turné, s ktorým zavítajú do množstva slovenských miest. Počas leta sa teda muzikanti rozhodne nudiť nebudú.

Letné prázdniny sa v piatok oficiálne začali, no muzikanti z kapely Kandráčovci rozhodne neoddychujú. Práve naopak. Celé leto budú usilovne zarezávať na koncertoch v rámci ich Mega Open Air turné. Počas neho kapela vystúpi v desiatkach slovenských miest, a to pod holým nebom v amfiteátroch. Počas uplynulého víkendu si chlapci zahrali v Galante a nemali núdzu ani o špeciálnych hostí. „Toto turné je výnimočné aj tým, že vždy dávame priestor, aby sa mohli prezentovať domáci, alebo ľudia, ktorí sú zviazaní s daným regiónom. V Galante to bol známy herec, moderátor a šoumen Juraj Bača. Dal si s nami Hosszú fekete haj – maďarskú temperamentnú skladbu. Všetci to spievali a bolo to super,“ povedal pre joj.sk Kandráč. Okrem Juraja Baču na pódiu vystúpil aj Mário Kuly Kollár z kapely Desmod či Štefan Skrúcaný s Mirom Nogom. Pre nich to bolo po dlhoročnej odmlke prvé spoločné verejné vystúpenie.

​Ondrej Kandráč si však k sebe na pódium pozval aj ďalšieho hosťa. Nemá síce veľa speváckych skúseností, neodohral desiatky koncertov, nepíšu o ňom médiá, nie je zvyknutý na svetlo reflektorov, no predsa všetkých rozcítil až k slzám. Ide o rozkošného chlapčeka, ktorý je veľkým fanúšikom Kandráčovcov a ich koncert si vraj nikdy nenechá ujsť. Ondrej počas koncertu urobil krásne gesto, keď chlapčeka zobral na pódium, aby spolu vystúpili. „Bol to náš najmenší fanúšik s husličkami. Pravidelne chodieva na naše koncerty kvôli mne, nám. Museli mu kúpiť plastové husličky, takže, je to taký malý a rozkošný chalan. Veľmi dobre to vypálilo a bolo to veľmi milé a nenútené,“ dodal s úsmevom.

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora