Exkluzívne! Ondrej Kandráč sa stal trojnásobným otcom: TOTO je naša dcérka Maruška!

Obľúbený muzikant sa v piatok dopoludnia stal hrdým trojnásobným otcom, keď jeho milovaná manželka Erika priviedla na svet dcérku Máriu. Exkluzívne pre televíziu JOJ ukázal aj prvú fotku bábätka priamo z pôrodnej sály!

Muzikant Ondrej Kandráč prežíva najkrajšie obdobie vo svojom živote. V piatok dopoludnia sa totiž vypýtalo na svet ich tretie dieťatko – dcérka Mária. „Je to nádherný pocit, Ďakujeme za to v prvom rade Bohu. Veríme, že naša malá Maruška bude robiť radosť nielen nám, ale aj ľuďom naokolo,“ povedal hrdý otec pre joj.sk krátko po tom, čo prišla na svet jeho dcérka. Narodila sa v nemocnici v Šaci s mierami 48 centimetrov a 2840 gramov.Čiže, je krásna od narodenia,“ povedal nadšený Kandráč.

Že sa dcérka vypýta na svet práve v piatok, manželia Kandráčovci ešte ráno ani len netušili. Dnes ráno Erika odviezla deti do školy, ja som zostal doma, pretože som mal živý vstup do Ranných novín TV JOJ. Potom sme spolu sadli do auta a išli na rutinné vyšetrenie do pôrodnice v Šaci. Situácia sa však rýchlo zmenila a tím lekárov na čele s prednostom Dr. Jankom Richnavským rozhodol,  že ideme rodiť.  Bolo to nečakané, všetko však chválabohu klapalo podľa plánov. Chcel by som úprimne poďakovať odborníkom z nemocnice, ktorí odviedli profesionálny výkon. Boli veľmi ústretoví a príjemní,“ nadchýnal sa Ondrej.

Príchod tretieho dieťatka zvládala Erika vynikajúco tak, ako celé tehotenstvo. „Bola statočná a pokojná. Celá tá tiaž bola na nej, zvládla to ako vždy absolútne bravúrne,“ prezradil muzikant. Dátum, v ktorý prišla Maruška na svet je pre rodinu Kandráčovcov viac než symbolický. Aj keď sme v dnešný deň pôrod neplánovali, práve dnes by sa bol môj otec dožil svojej 70 - ky. A ešte jednu perličku /nečakanú/ sme pri tomto dátume našli. Moja babka z maminej strany sa volala Mária a práve 26.6.2020 by sa dožila svojich 89 - tych narodenín. Vraví sa, že nič v živote sa nedeje náhodou, tak verím, že malá Mária bude ich dôstojnou pokračovateľkou a následníčkou. V tejto chvíli je však dôležité aby bola mamka Erika a dcérka zdravé a šťastné. Už teraz sa teším na to, ako túto novinu oznámime deťom,keďže ráno nikto z nás nič netušil,“ dodal s úsmevom. Manželia Kandráčovci pre joj.sk poskytli exkluzívne fotky priamo z pôrodnice a už na prvý pohľad je vidieť, že novopečení rodičia žiaria šťastím.

Ondrej Kandráč Zdroj: archív O.K.

Čerstvým trojnásobným rodičom srdečne blahoželáme a želáme mamičke aj bábätku veľa zdravia!

ArchívPosledné epizódy