Kandráčovci ukázali svoje rozkošné bábätko: Krásna rodinka ako vystrihnutá z časopisu!

Obľúbený muzikant sa pred pár dňami stal hrdým trojnásobným otcom, keď jeho milovaná manželka Erika priviedla na svet dcérku Marušku. Šťastná rodinka si už užíva vzájomnú prítomnosť doma v súkromí, keďže v stredu na obed si Ondrej svoje dve dievčatá odviezol z pôrodnice.

Rodinka Kandráčovcov sa v piatok 26. júna rozrástla o piateho člena, keď sa na svet vypýtalo Ondrejove a Erikine tretie dieťatko – dcérka Maruška. Malá princezná sa narodila v nemocnici v Šaci s mierami 48 centimetrov a 2840 gramov. Dátum, v ktorý prišla Maruška na svet, je pre rodinu Kandráčovcov viac než symbolický. „Aj keď sme v dnešný deň pôrod neplánovali, práve dnes by sa bol môj otec dožil svojej 70 - ky. A ešte jednu perličku /nečakanú/ sme pri tomto dátume našli. Moja babka z maminej strany sa volala Mária a práve 26.6.2020 by sa dožila svojich 89. narodenín. Vraví sa, že nič v živote sa nedeje náhodou, tak verím, že malá Mária bude ich dôstojnou pokračovateľkou a následníčkou,“ povedal tesne po príchode Marušky na svet pre joj.sk.

Aktuálne si rodinka Kandráčovcov už užíva svoje veľké šťastie v súkromí, keďže Eriku aj s dcérkou v stredu na obed pustili z pôrodnice domov. Ondrej ako hrdý trojnásobný otec pri tom nesmel chýbať rovnako, ako ich detičky Ondrík a Emuška.Chceme vám poďakovať za množstvo želaní, prianí, ktoré ste adresovali našej malej Márii. Verím, že bude robiť radosť nielen nám, ale aj vám. Možno z nej bude čo? Speváčka, možno muzikantka. Ale dôležité je, aby bol z nej dobrý človek, lebo to je najdôležitejšie v živote. Máme sa fajn, aj zdravotne, aj tak rodinne, takže, si to užívame. Takú istú pohodu želáme aj my vám, aby ste ju zažívali medzi svojimi blízkymi,“ odkázali tesne pred odchodom z pôrodnice. Pri tejto príležitosti si spravili aj spoločnú fotku a my môžeme len skonštatovať, že rodinka žiari šťastím a je ako vystrihnutá z časopisu. Čo poviete?

Ondrej Kandráč s rodinou Zdroj: Archív J.K.