Ondrej Kandráč ukázal krásne fotky z krstín dcérky Marušky: Pozrite, akí boli nádherní!

V rodine obľúbeného muzikanta Ondreja Kandráča sa udial veľký deň. Dcérka Maruška, ktorá prišla na svet koncom júna mala krstiny. Pri tejto príležitosti sa zišli všetci blízki a my vám ukážeme, ako to vyzeralo!

Obľúbený muzikant Ondrej Kandráč sa koncom júna stal hrdým trojnásobným otcom, keď jeho milovaná manželka Erika priviedla na svet dcérku Marušku. Malá princezná sa narodila v nemocnici v Šaci s mierami 48 centimetrov a 2840 gramov. Hoci sa zdá, akoby to bolo len včera, Maruška má už takmer dva mesiace a tak nastala príležitosť, na jej veľký deň – na krstiny. Našu malú Máriu sme krstili v našej farnosti Pereš - Košice. Svätú omšu celebroval otec Martin Novotný, spevom ju ozdobil náš farský zbor. Krstným otcom bol môj spolužiak a blízky priateľ z gymnázia Jožko Pribula. Keďže pracuje v Nemecku ako lekár, mal to jednoznačne na krstiny najďalej. Krstnou mamou bola Erikina kamarátka Maruška Mizeraková,“ povedal o Maruškinom krste Ondrej Kandráč.

Zdá sa, že lásku k hudbe dostalo do vienka aj tretie dieťa úspešného muzikanta. Na slávnosti krstu malej Márii zaspievala aj babka Monika a symbolicky som našej princeznej zahral Schubertovu Ave Mariu aj ja. Malá Mária načúvala ticho s otvorenými očkami a to je dobré znamenie, že by mohla mať k hudbe blízky vzťah," prezradil s úsmevom.

ArchívPosledné epizódy