Dcérka Ondreja Kandráča rastie ako z vody: Pozrite, aká princezná je už z Marušky!

Obľúbený muzikant prežíva najkrajšie obdobie vo svojom živote. Hoci pandémia koronavírusu zasiahla aj jeho pracovné aktivity, pozitívom je, že trávi všetok čas so svojou rodinou a niekoľkomesačnou dcérkou Maruškou.

Koncom júna sa rodinka Kandráčovcov rozrástla o piateho člena, keď sa na svet vypýtalo Ondrejove a Erikine tretie dieťatko – dcérka Maruška. Odvtedy ubehli už takmer štyri mesiace a malá princezná doslova rastie ako z vody. Pred časom sa obľúbený muzikant pochválil fotkou, na ktorej pózuje so svojou najmladšou ratolesťou a fanúšikovia hneď začali tipovať, na koho sa ponáša viac – či na maminu alebo na ocina. „Dôležité je, aby sa podobala buď na mňa alebo na Eriku. Nech sa nepodobá na niekoho iného,“ povedal Ondrej so smiechom na odľahčenie.

Jedným dychom ale povedal, že podstatnejšie než to, na koho sa podobá, je niečo celkom iné. „Je to nádherný malý tvor, všetko je dokonalé na tom človiečiku. Pre mňa je to vždy veľký sviatok, keď sme spolu pokope a tešíme sa jeden z druhého. V zásade je absolútne jedno, na koho sa bude podobať, dôležité je, nech je zdravá, nech robí radosť nielen nám, ale aj ľuďom naokolo. Nech je z nej dobrý človek, to je alfou a omegou životného príbehu,“ zhodnotil muzikant.

ArchívPosledné epizódy