Kandráčovci na najkrajšom sviatočnom fotení: TOTO sú naše prvé Vianoce s Maruškou!

Tohtoročné Vianoce budú pre rodinu Kandráčovcov iné než tie doterajšie. Budú to totiž prvé sviatky s ich dcérkou Maruškou, ktorá sa narodila koncom júna. Ako to teda bude u nich vyzerať počas Štedrého dňa? Čítajte ďalej!

Krásna a šťastná rodinka Kandráčovcov sa koncom júna rozrástla, keď sa na svet vypýtala ich dcérka Maruška. Tohtoročné Vianoce tak budú úplne iné, než tie predošlé. Po prvý raz ich budú tráviť v pätici. Ja sa veľmi teším na prvé Vianoce s Maruškou, lebo to budú opäť nejaké iné a nové Vianoce. Aj keď ja hovorím, že my máme Vianoce odkedy sa Maruška narodila, lebo všetci potichúčky rozprávame. Máme doma malé bábätko, ale teraz príde ďalšie malé – jezuliatko. Takže už sa tešíme,“ povedala Ondrejova manželka Erika. Pravdou však je, že ich rozkošná princezná s nimi už trávila aj minulé Vianoce – akurát ešte v brušku. Pre Ondríka a Emušku tak bola informácia o súrodencovi na ceste tým najkrajším vianočným darčekom. Ja som zabalila maličký darček s ponožtičkami. Keď už mali deti všetky darčeky rozbalené, vytiahla som ešte jeden a vravím: Toto je čie? Ondrejko sa na to pozrel a hneď mu to došlo, že asi niekto je na ceste. Hneď sa rozplakali, smiali, tešili sa. Bolo to veľmi pekné,“ zaspomínala si Erika.

Vianoce však budú pre Kandráčovcov úplne iné aj z iného dôvodu. Keďže sú pre pandémiu koronavírusu zrušené všetky koncerty, večierky, párty a oslavy, Ondrej bude s rodinou tráviť nepretržite celé sviatky. „Tieto Vianoce budú iné kvôli jednej podstatnej veci, že konečne budem počas celých Vianoc naozaj doma s celou rodinou. Absolútne nečakaná vec. Za posledné roky to bolo zbožné prianie, takže, toto je na jednej strane pre nás najväčší darček. Ja som vlastne tým darčekom pod stromčekom a nič iné už nepredčí tento veľký dar,“ zhodnotil Ondrej so smiechom. Jedným dychom doplnil, že na Vianociach nie sú dôležité materiálne dary, ale tie nemateriálne. Nie je dôležité, aký darček je pod stromčekom. Dôležité je, či sa máme radi, či je tento darček prijímaný s láskou. Keďže máme malého živého Ježiška pod stromčekom, tak tieto Vianoce naozaj budú o láske, o radosti a o šťastí. Túto radosť by som doprial zažiť každému jednému človeku,“ dodal s úsmevom.

ArchívPosledné epizódy